Ma za
Kad netko jednom iznevjeri tvoje povjerenje nije lako opet vjerovati, ali ako si mu već oprostila i do sada vjerovala daj mu još malo kredita.
Možda stvarno nije ništa loše nego te hvata kriza pred ove blagdane.

I nemoj misliti da zato što si nova nemaš pravo pojadati se.
Zato smo svi mi tu da s drugima dijelimo svoje tuge i radosti.
Ponekad je uteha, pa makar i nepoznatih, ljudi dragocijena.

Šaljem ti veliku i nadam se da će sutra biti bolje!
Potpisujem od riječi do riječi. Sutra je novi dan
I meni se tako nekad skupi svega- ponekad možda i prečesto već ste sigurno i same skužile pa se malo pojadam tu, malo nekim ljudima u stvarnom životu. I primjetila sam da mi živci postaju sve tanji i tanji, a nekad su bili toliko debeli da me ništa nije moglo iznervirati, ali nespavanje i neredoviti obroci rade svoje + nakupila se pomalo i sitna živciranja na poslu, u gužvi na semaforu, redu u dućanu a jurim po djecu

Baš sam nedavno brisala stare poruke i čitam što mi frend napisao jednom kad sam bila u bedu:
"... bit ćeš i ti sretna, samo nekom treba više vremena da dođe do te sreće. Znaš da svaki brak ima uspone i padove... pa ja mislim da je bolje krize prolaziti ranije, dok je čovjek mlađi i jači, a kasnije će doći sretni trenuci života, samo što je čovjek nestrpljiv..."

Najteže je svima dok su djeca mala i zahtjevna, pogotovo mamama, dok dojiš, dok si neispavan... Pa moraš prihvatiti da je sa tvojim starim životom gotovo i koliko god htio djecu i znaš da će se sve promijeniti i koliko god se pripremao ipak si nekako nespreman. Pa recimo ovako još kad si i sama zavidiš njemu što se izvukao iz svega... Meni je svakim danom sve teže podnositi u što nam se idealan život pretvorio. u jednom trenu je sve savršeno, sve kako želiš i onda se pomalo počne raspadati...
Ne bi htjela počinjati opet ali baš me puklo da moram. Evo prije cca 4 god i mrvicu više sve bilo idealno, on radi tu, doma je u pol 4 i prije, ja radim tu u struci, pristojne plaće, studiramo... Kupujemo svoj stan i selimo od njegovih, iako nam je bilo super i nije mi svekrva bila svekriva, nikad se nismo posvađali s njima, pa još fali samo beba i ja ostanem trudna
A sad, dvoje djece, premali stan, previše kredita, plaća godinama ne raste, a cijene svaki dan, situacija na poslu mu se okrenula za 180 pa ga skoro nikad nema, ajde izvači nas donekle kad je odsutan jer nešto zaradi, kad je bio u inozemstvu dugo to je bilo super ali imali smo i dosta toga za porješavat- financijski... ja nisam na faksu dala više nijedan ispit i moram ispočetka po Bologni, on odustao od svog faksa...
Najednom katastrofa od života i onda kad se sjetim kak je bilo i kak bi možda bilo da smo bili pametniji, imali kasnije djecu, tj. kad završimo faks, mislila sam budem sve u trudnoći i porodiljnom- moš misliti....Da smo odmah uzeli veći stan ili kuću koju je on htio dok smo mogli dići veće kredite i kvadrati bili jeftiniji...
Puno pomažu starci ali i njihove zalihe se tope...

I tak, mislila sam da sam pametna, da smo sve napravili kak treba, a evo na kraju ispadne da sam bila glupa i da nam je život daleko od onog što smo htjeli

Nije mi žao jedino što imam dvoje predivne djece i kako financijska situacija svuda oko nas postaje sve gore, kad vidim kako je sve neprilagođeno roditeljima i djeci, pa koliki ljudi ne mogu imati bebu, koliko se muče da dođu do njih... da ih nisam imala sad, možda ih ne bi kasnije nikad ni imala
A utjeha mi i što se ne moram boriti sa navjerom i nepovjerenjem prema MMu, nikad ne reci nikad, tko zna šta mi se događa iza leđa, ali znam da on to ne bi napravio- valjda. A ima sve više i više prevara, ljudi za koje bi rekla nikad, ali eto desi se i oprosti se i na neki način i zaboravi i nasatvi dalje zajedno i sretno
Što te ne ubije ojača te, a to vrijedi i za brak
Dosta sad, idem spavat
svima
Ja još ne znam jesmo li same za Božić ili NG, ali otići ćemo kod mojih pa opet nebudemo baš same