-
nova trudnoća i novi strahovi
bok ljudi,
ja sam nova trudnica na vašem forumu, i imam velike strahove vezane uz ovu trudnoću
e, pa da počnem...
imam kćer, Luciju, rođenu 21.06.2005. trudnoća prošla super, porod još bolje, mala živa, zdrava i vesela...
u 1. mjesecu ove godine, opet sam ostala trudna, svi sretni, muž i ja najviše... i opet trudnoća odlično, svi nalazi super, i ja i beba odlično... ali u 13 tjednu idem kod gin. koji mi kaže da bebi srce više ne kuca, i da je beba mrtva već 4 tjedna?!? šok, nevjerica i neizmjerna tuga... nikom nije jasno zašto moje tijelo nije počelo izbaacivanje mrtvog ploda, kažu vjerojatno zato jer sam previše željela to dijete i psihički nisam dopustila da se tako nešto dogodi. uglavnom, hitna kiretaža i svi mogući pregledi krvi da slučajno nebi došlo do sepse. opet svi nalazi dođu uredni, i sve se to pripiše gripi koju sam imala taman u to vrijeme (u 9 tjednu).
sad sam opet trudna, napravila sam samo test doma, ali još nisam bila kod ginekologa. po meni sam trudna 6 + 6 (datum zadnje m - 29.09.)
trudnoća je planirana, sve moguće preglede sam obavila prije nje, od pape, utz, bakteriološkog brisa, spolne bolesti, krvi, urina... sve nalazi super, ali opet postoji taj strah da opet ne bude u redu. strah me ići i kod ginekologa na pregled, strah me svega. ja sam inače osoba koja na sve gleda pozitivno, ali sad ne mogu, pesimist totalni.
jako želim to dijete, ali ne ti strahovi su jači od mene. imali netko da je prošao nešto slično?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma