dakle... radi se o tome da sa svekrvom nisam u dobrim odnosima no usprkos tome želim da moja dijeca imaju kontakt s njom... važno je napomenuti da živimo u istoj kući (odvojeni stanovi)
ali... danas se dogodilo nešto što mi je skratilo život za bar 10 godina....
stvarno svoju sveki rijetko kad što tražim jer mi se to obije o glavu, al danas sam krenula stavljati veš sušiti i ona uzela Tadeja da ga kao pričuva tih par min... otišli oni na dvorište i nahranila ga plodovima bazge (jer i ona to jede :? )... kad mi je to rekla srce mi je stalo, nisam znala kud i kak bi dalje jer sam se sjetila svoje situacije kad sam kao mala radi toga završila na inspupavanju želuca i infuziji.... on je u roku od 10 min poćeo povraćati, dobio proljev, temp oko 39... sjeli smo u auto i pravac bolnica... tamo se sve smirilo, i temp je pala... rekli su da imamo sreće da ipak nije puno toga pojeo jer za ovako malene to je dosta opasno... zahvalna sam dragome Bogu da ga je čuvao...
došli smo kući... nije ni pitala (bar mene nije) kak je dijete... nije rekla ni jednu riječ, samo je dalje nastavila čitati neke svoje bedastoće... pokušavala sam joj objasniti da je to stvarno otrovno i da ga to ne smije učiti al nisam imala učinka... rekla mi je samo da glumatam i radim paniku oko ničeka jer je on to ionako ispovračao i da kaj meni je :?
dakle, ko je tu lud?? ona ili ja??
u tom trenu sam shvatila da to nije osoba kojoj ja želim povjeriti svoje dijete na čuvanje (uskoro moram roditi) jer tko zna što joj još može pasti na pamet i napraviti bez mog znanja i odobravanja??
odlučila sam dijete dati svojoj mami (koja živi 500m dalje) da se brine o njemu dok tata radi... a ja budem u bolnici....
dali sam dobro napravila ili ne?? ne znam!!!
zanima me vaše mišljenje i kak bi vi postupile ??
samo da napomenem da nije to prvi put, i da nije stvar u tome da mu je dala to pojest, nego da i dalje ne vidi ništa loše u tome... i ne cijeni moju riječ kao riječ majke nikako....
odlučila sam da se mogu družiti jedino pod mojim nadzorom....
e da, i ona je jako religiozna, preobraćena osoba, koja svaki dan moli minimalno 5 sati i ide skoro svaki dan na misu... možda je to nebitna informacija al mislim da bi "takvi" ljudi u sebi trebali imati bar zrno dobrote i razumijevanja