Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: otvorena 1 prst-jel može sex

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno otvorena 1 prst-jel može sex

Evo ja uvijek s neugodnim pitanjima.
    Znam da ima puno tema o sexu do samog kraja trudnoče, ali se ne spominje puno dali se može ako je sve ok, a otvorena sam 1 prst. Naime gin mi je svjež u poslu pa se strogo pridržava pravila i naravno da je rekao ne. Ali inače je s trudnoćom sve ok, danas sam točno 38 tjedana, i bila sam do sada nekih 4 tjedna uloživa za članak pa sam morala mirovati(NE STROGO)pa smo apstinirali, (i sad smo već luuudi ), ali jučer je gin rekao da je sad sve ok jer sam u terminu i da više nemoram mirovati :D , MOLIM VAS RECITE AKO SAM OTVORENA MOŽEMO ONDA BAREM S PREZERVATIVOM(jer pretpostavljam da bi jedino rizik od infekcije mogao biti problem u mojem slučaju)

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Danas si tocno 38 tjedana? Dakle trudnoca je iznesena. Samo navali. I slobodno bez kondoma, navodno sperma potice porod.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

:D :D :D ovo je odgovor koji mi se jako sviđa

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Samo daj,ali ak ti M ima velikog nemojte do kraja (meni je doc rekla u 1. trudnoći da pimpić može lupkati bebača po glavi (pogotova ako su ti oba ušća otvorena) iako mu ne može biti ništa.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sex će te iziritirati i izazavati porod pogotovo tako na kraju i već si otvorena..
    ja bi na tvom mjestu još malo izgurala radi bebača,a ako ne onda obavezno prije sexa pripremi torbu za rodilište

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Samo navali ako si spremna za roditi. Ja sam 2 dana nakon toga rodila .

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam se isto trebala zadnje dane suzdržavati radi otvorenosti pa nisam i prenijela

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj evita prvotno napisa
    Samo daj,ali ak ti M ima velikog nemojte do kraja (meni je doc rekla u 1. trudnoći da pimpić može lupkati bebača po glavi (pogotova ako su ti oba ušća otvorena) iako mu ne može biti ništa.

e ljudi moji ovo je stvarno smijesno! lupkati po glavi?!

ja sam upravo presisala termin (sad sam 40+2) i keksamo se a ono nista. treba biti uporan izgleda.

a jel netko informiran o tome dal spermica potice kontrakcije ili ima veze s otvaranjem? jer ja bi ovu drugu opciju ako se moze narucit...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Baš kako su ti cure rekle, u terminu si pa navali... :D .

LP ja sam ovaj put odlučila do zadnjeg dana u nadi da će mi porod biti lakši i brži, ali nikako da skužim neku dobru pozu....POMAGAJ!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    LP ja sam ovaj put odlučila do zadnjeg dana u nadi da će mi porod biti lakši i brži, ali nikako da skužim neku dobru pozu....POMAGAJ!
    S boka?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Citiraj ana.m prvotno napisa
    S boka?
    probali-malo nespretno, pesek-čini mi se da ide preduboko. Za sada funkcionira sjedečki u krilu, ali kaj kad smo u bračnom krevetu, nemre se sjesti da mu noge budu na podu? . Sorry na malim slovima [/b]

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ana.m Probaj da ti budeš gore pa možeš kontrolirati dubinu
    Meni je prije mjesec dana smetalo, čak i bolilo...a sada više ništa ne smeta.
    Nemam pojma šta to znači. Netko zna?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Neću više s malim slovima...
    Kad sam gore a on leži, ne mogu baš onako kako bih htjela jer mi ipak smeta trbuh i bojim se da ne stiščem bebu :/ . Inače mene niš ne boli, baš mi paše i baš sam , jedino kaj osim te jedne poze nijedan nije baš onako da se mogu opustiti i uživati zbog nespretnosti...

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Uf zagooglaj po netu...pronaći ćeš dosta slikovitih prikaza mogućih položaja

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

za krepat ste mi!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

:D , evo mi otvorili sezonu jučer, pa kaj bude, bude , torba je spremna za bolnicu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ajd fala bogu prestali ste s tim sitnim slovima! (i skratili mi vrijeme čitanja ) Meni nije tolko problem poza, već kaj bi ja nakon minute hopsanja time out!

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam uloziva za vrsak prsta i meni je seks zapravo bolan...ali mi je dopusten.je,a kaj mi to vrijedi!!!

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

vidi, nisam dugo bila na ovoj temi.
    boka mi nikako ne pase i ne kuzim kako govore da je to "trudnicka" poza. valjda morate sve isprobati pa ces skuziti.
    meni npr. skroz pase kad sam ja gore iako se jako brzo umorim.
    osim toga prakticiramo i misionarac (dakle tu se ne umaram pretjerano), ali on ne smije biti na trbuhu ili tako nesto, nego skroz okomito u odnosu na moj polozaj tijela, s tim da on prakticki ima nekakav sjedeci polozaj. ne znam jesam li dobro objasnila.
    ugl. prakticiramo samo ove 2 poze, ostalo nista ne valja.

a sad pitanje: ako mi ispadne sluzavi cep, sta onda? jel se smije?

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj @@novamama@@ prvotno napisa
    :D , evo mi otvorili sezonu jučer, pa kaj bude, bude , torba je spremna za bolnicu
    Blago tebi! I ja bi malo keksa ali sam jadna otvorena tak da ništ do 38. tjedna (ak opće izdržim dotad).

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

znači smije se...joj super...i ja sam se jučer i danas to pitala...
    danas kad dođe kući poslije posla, hvatam ga.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sad sam ja evo već 36+5 pa me zanima od kad se beba smatra zrelom za porod tj.donošćem?
    Da li je to od početka 38. tjedna (znači 37 punih) ili je to s 38 punih tjedana?
    Također pitam radi seksa. Želim ga,ali se bojim da bebica nema još razvijena pluća pa da ne zeznem stvar.... :?

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

od 37 thedna smatra se da je dijete zrelo za porod!

Xenia23 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ne znam šta bi komentirala na ovu temu...

mi se stalno keksamo pa ništa...sad sam 39+4...

sad na zadnjem pregledu bila sam uloživa za cca 1 prst...

meni je u zadnje vrijeme super misionarska poza iako istina, malo me strah da ne stišćemo bebicu... a kad sam ja gore su vrlo rijetki trenuci inspiracije, jer mi je malo nezgodno sad u višoj trudnoci gibati kukovima, iako je to tek odnedavno...hhehe

uglavnom, keksamo se cijelu trudnocu, sasvim "redovno" i nije bilo nikakvih problema...

a sad bi se ovih dana mogli dodatno potruditi jer stvarno želim što prije roditi stoga hopsanje slijedi... :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •