Trudna sam 22 tjedna,prije 2 tjedna sam bila na kontroli i rekla mi je gin da odmaram da sam malo otvorena....Danas me ritala ko da nije normalna...I točno kak me rita koda ju osjećam u vagini!!!!A je to normalno?????? :?
Trudna sam 22 tjedna,prije 2 tjedna sam bila na kontroli i rekla mi je gin da odmaram da sam malo otvorena....Danas me ritala ko da nije normalna...I točno kak me rita koda ju osjećam u vagini!!!!A je to normalno?????? :?
Ja ti samo šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Smiri se, mislim da je to sve normalno.
![]()
i meni se to dogodilo neki dan, mislim da je to normalno ( iako je malo čudan osjećaj). samo se ja nisam počela otvarati, barem je tako bilo prije 20 dana.kristina19 prvotno napisa
ako si jako zabrinuta možda bi bilo dobro da odeš na pregled (tek toliko da se uvjeriš da je sve ok).
Mislim da bi odmah mogla doktoru.. Ionako ti je prošlo 2 tjedna od zadnjeg pregleda, čisto da budeš sigurna, ovako ćeš se samo živcirati i brinuti
Vibram da sve bude OK
Ta probadanja su normalna,poznat mi je osjećaj o kojem pišeš.
Mislim da nemaš razloga za brigu.
Čak ni trudovi ne bole"dolje"![]()
To je sasvim normalno. Možeš na pregled da budem mirna, ali to ti je potpuno normalan osjećaj.
I moja lupkalica mene zna dobrano opalit po mjehuru. To se intenziviralo zadnjih par tjedana i iako sam bila malo otvorena, nisam se više otvarala.
Samo odmaraj i ne brini! A ako se bas želiš smiriti, odi do ginekologa, čisto da ti bude lakše!![]()
eto cure su ti sve rekle 8)
Bilo bi ti možda lakše da se družiš s nama na kružocima pa se ne bi toliko prepala, jer cure razmijenjuju iskustva i informacije, tako da nema iznanađenja - "iz prve ruke" čuješ što možeš očekivat tijekom trudnoće
P.S. sjećam se čak da si se prijavila među nas zimnice, a onda više ni a ni be :/
Otvaranje i ritanje nisu u nikakvoj vezi. Sve je ok, samo se malo više odmaraj.
Ma ne brini i meni je bilo tako dok se nije beba postavila na glavicu prema dolje. Imala sam dojam do cca 34 tj da će mi ispasti jer su nogice bile dolje i tako je lupala da sam vjerojatno večinom izgledala ovako :shock: u tim trenutcima. Još kada krene koristiti mjehur kao bubanj.
Cure hvala vam...Bila na pregledu,sve ok...Beba mi je malo previše živahna i dosta ju nisko nosim pa zato tak jako osjećam...Nina čuj,ok mi je tu s vama,međutim sve mi je ok bilo do sad pa se nisam trebala nikom obratit a uostalom ne znam ni sama o čem bi pisala...Hvala vam..![]()
drago mi je što je sve u redu
A što se pisanja na kružocima tiče, ne bih ni ja sigurno imala ovoliko post-ova da se javljam samo kad imam nešto pametno za reć
Ali ipak sam aktivna (itekako) jer se tamo lijepo osjećam, među "svojima"
![]()
Super sto je sve u redu!kristina19 prvotno napisa
A ja kao znam o čem bi pisala, ali kao sto Nina2007 reče - evo mene među moje..![]()
Jebi ga ja sam takva..Javljm se samo dok mi je nešto hitno i to je to...Nebi se ni bezveze prijavila tu...Jednostavno ne znam što pisat...eto...
![]()