Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: POMOGNITE ČIM PROČITATE!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno POMOGNITE ČIM PROČITATE!!!!!!!!!

Trudna sam 22 tjedna,prije 2 tjedna sam bila na kontroli i rekla mi je gin da odmaram da sam malo otvorena....Danas me ritala ko da nije normalna...I točno kak me rita koda ju osjećam u vagini!!!!A je to normalno?????? :?

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja ti samo šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
    Smiri se, mislim da je to sve normalno.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Re: POMOGNITE ČIM PROČITATE!!!!!!!!!

Citiraj kristina19 prvotno napisa
    Danas me ritala ko da nije normalna...I točno kak me rita koda ju osjećam u vagini!!!!A je to normalno?????? :?
    i meni se to dogodilo neki dan, mislim da je to normalno ( iako je malo čudan osjećaj). samo se ja nisam počela otvarati, barem je tako bilo prije 20 dana.

ako si jako zabrinuta možda bi bilo dobro da odeš na pregled (tek toliko da se uvjeriš da je sve ok).

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mislim da bi odmah mogla doktoru.. Ionako ti je prošlo 2 tjedna od zadnjeg pregleda, čisto da budeš sigurna, ovako ćeš se samo živcirati i brinuti

Vibram da sve bude OK

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ta probadanja su normalna,poznat mi je osjećaj o kojem pišeš.
    Mislim da nemaš razloga za brigu.
    Čak ni trudovi ne bole"dolje"

blondie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

To je sasvim normalno. Možeš na pregled da budem mirna, ali to ti je potpuno normalan osjećaj.

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I moja lupkalica mene zna dobrano opalit po mjehuru. To se intenziviralo zadnjih par tjedana i iako sam bila malo otvorena, nisam se više otvarala.

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Samo odmaraj i ne brini! A ako se bas želiš smiriti, odi do ginekologa, čisto da ti bude lakše!

Nina2007 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

eto cure su ti sve rekle 8)

Bilo bi ti možda lakše da se družiš s nama na kružocima pa se ne bi toliko prepala, jer cure razmijenjuju iskustva i informacije, tako da nema iznanađenja - "iz prve ruke" čuješ što možeš očekivat tijekom trudnoće

P.S. sjećam se čak da si se prijavila među nas zimnice, a onda više ni a ni be :/

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Otvaranje i ritanje nisu u nikakvoj vezi. Sve je ok, samo se malo više odmaraj.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma ne brini i meni je bilo tako dok se nije beba postavila na glavicu prema dolje. Imala sam dojam do cca 34 tj da će mi ispasti jer su nogice bile dolje i tako je lupala da sam vjerojatno večinom izgledala ovako :shock: u tim trenutcima. Još kada krene koristiti mjehur kao bubanj.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cure hvala vam...Bila na pregledu,sve ok...Beba mi je malo previše živahna i dosta ju nisko nosim pa zato tak jako osjećam...Nina čuj,ok mi je tu s vama,međutim sve mi je ok bilo do sad pa se nisam trebala nikom obratit a uostalom ne znam ni sama o čem bi pisala...Hvala vam..

Nina2007 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

drago mi je što je sve u redu

A što se pisanja na kružocima tiče, ne bih ni ja sigurno imala ovoliko post-ova da se javljam samo kad imam nešto pametno za reć
    Ali ipak sam aktivna (itekako ) jer se tamo lijepo osjećam, među "svojima"

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj kristina19 prvotno napisa
    Cure hvala vam...Bila na pregledu,sve ok...Beba mi je malo previše živahna i dosta ju nisko nosim pa zato tak jako osjećam...Nina čuj,ok mi je tu s vama,međutim sve mi je ok bilo do sad pa se nisam trebala nikom obratit a uostalom ne znam ni sama o čem bi pisala...Hvala vam..
    Super sto je sve u redu!
    A ja kao znam o čem bi pisala, ali kao sto Nina2007 reče - evo mene među moje..

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jebi ga ja sam takva..Javljm se samo dok mi je nešto hitno i to je to...Nebi se ni bezveze prijavila tu...Jednostavno ne znam što pisat...eto...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •