-
-
Mi imamo dobro iskustvo s igraonicom ali to je u Dubravi, to ti je predaleko. Probaj pitati u knjižnici, nekada tamo znaju imati 2x tjedno nekakav program za malene. Ili ako ti se da ići u Knjižnicu Medvešćak.
-
Čula sam za igraonicu u Dubravi - izgleda da u Zg i nema ništa sličnog. Mislim da ćemo tamo pokušati, nisu na kraju svijeta
)) Hvala!
-
A sad mi je palo na pamet da ju odvedeš koji put na velesajam u Bibo, imaju dio za malu djecu, pa će moći malo gledati vršnjake i družiti se s njima a ti stigneš popiti i kavicu.
-
Jel imaš možda adresu igraonice u Dubravi. Jel to ona u Klekovačkoj- tamo ne primaju više djecu s PP, imaju ih već 4. Probaćemo na Velesajmu. Hvala!
-
Ne, ova nije u Klekovačkoj, za tu čak ni ne znam, mi smo išli u en-ten-tini, evo ti link, oni ne primaju službeno djecu s pp, ali nemaju ništa protiv, tako smo mi išli obično dva puta tjedno i ostali su koliko im je pasalo.
http://www.ententini.hr/
-
Hvala za link. Zvala sam ih, probaćemo već sljedeći tjedan, nadam se da će biti uspješno. JAvim
-
Baš mi je drago. Čekamo izvještaj.
-
Bili smo prošli tjedan u En-ten-tinu. Bila je dosta suzdržana, uzela je svoju igračkicu i igrala se s njom a povremeno bi samo bacila pogled na drugu djecu. Malo se plakala i puzala za mnom, malo bi se zaigrala a onda opet plač. Mala je još, a druga djeca su uglavnom bila 4, 5 godina stara. Nije navikla na strku i dječju dreku oko sebe. I novi, nepoznati prostor... Nećemo forsirati, probaćemo za koji tjedan opet.
-
Pa dobro, nije loše za prvi put, morat će se malo duže privikavati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma