Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: Kolica kojima se može mijenjati "smjer" ručke?

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Kolica kojima se može mijenjati "smjer" ručke?

Treba mi savjet,

Htjela bi kupiti kolica kojima se može pomicati ručka - tako da se beba može voziti da gleda i put naprijed i put nazad. Za sada sam skužila da se to može napraviti na Peg Perego Venezia modelu.

Ima li još koji model od drugih proizvođača?

Hvala puno

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Pierre Cardin, ali su cure pisale da nisu bile baš zadovoljne njima.

Nisam ni ja, ali se S. valjda tri puta vozio u kolicima :/

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Peg Perego - Uno, slicna Veneciji ali imaju malo modernija kola. Ja osobno koristila Veneciju s prvom bebom i prezadovoljna, sad koristim Peg Perego Pliko ali prema njima je Venecia avion..

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da neki modeli ABC mogu to, ali ne znam ima li ih u Hrvatskoj...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

bugaboo cameleon - ako zelis zbilja super kolica, te si spremna masno platiti i ako imas dovoljno zivaca za nabavku svih dijelova i accessories koja se nikako ne mogu naci na jednom mjestu.
    be be go - jeftina, dosta kvalitetna, ali teeeeska.

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    U Baby media shopu...ja zapela za njih

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hauck
    Bretone
    Nania
    ABC designe
    Bebe Go
    PC

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

STOKKE EXPLORY.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kupila sam kolica prije nego li sam rodila i sada mi je tako žao što nisam kupila ta kojima se može pomicati ručka.
    Ali tko je tada znao...

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hvala puno,

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi imamo Veneziu i za svaku je pohvalu. u upotrebi je već 3 godine s tim da zadnih godinu dana vozim obje zajedno (cca 22 kg).

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Bebe Confort Loola , ja ih obozavam. . .

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja ih kupila u Splitu trokolica od 6mj-
    korpa se okrece po zelji.lagana su za trokolicu ali su glomazna.kostur se preklapa na pola a korpa ostaje kakva jes.

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Pina prvotno napisa
    Bebe Confort Loola , ja ih obozavam. . .
    mi potpisujemo

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

tražim li previše, ako uz mijenjanje smjera ručke, želim da se mogu skupiti kao kišobran kolica??? Ima li takvih??

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj tinkie winkie prvotno napisa
    tražim li previše, ako uz mijenjanje smjera ručke, želim da se mogu skupiti kao kišobran kolica??? Ima li takvih??
    mislim da nema ali nikad ne znas, ja ih nisam vidjala... Ma Venezija je kad se sklopi stvarno ok, stane u svaki gepek. I uz to su jako lagana.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Veneciju sam probala voziti, ali mi je jako nepraktična. :/ Ja sam prije imala Gracova (ne znam koji model) koja su mi super, recimo njima mogu manevrirati malim prstom jedne ruke, ali su glomazna.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

meni se venezia super vozi, pogotovo u usporedbi sa bubu kisobran za 130kn iz TL (koja imamo za neke prilike)

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Venezia je zakon, možeš podesiti visinu ručke pa je jednako udobna mm i meni, super su čvrsta -moje cure se zajedno voze, ako izabereš dobar materijal kao moj (ne onaj štofasti nego kao neptomočivi) trajat će ti godinama

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

da, bebe comfort- LOOLA , to su jedina kišobran kolica kojima se košara okreće u smjeru vožnje i obratno i u svim smjerovima se mogu i sklopiti!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

i ja potpisujem oduševljenje Loola kolicima! lagana, kompaktna, lako periva, prekrasna, ma SAVRŠENA! osnovna verzija 2.500,00 kn.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Tea prvotno napisa
    da, bebe comfort- LOOLA , to su jedina kišobran kolica kojima se košara okreće u smjeru vožnje i obratno i u svim smjerovima se mogu i sklopiti!
    Hvala na informaciji!

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja isto imam Veneziu. Savršena su kolica. Jednostavna, a imaju sve. Cijena je bila nešto sitno preko 2000. Veliki plus je duboka košara ispod. Neće ti ništa ispasti.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ali looli se ne pomiče ručka, nego se košara okreće. Baš kao i na buzzu. A to ne možeš raditi baš samo tako sa djetetom od desetak kila svaki put kad ti zasmeta sunce, ili nešto slično. Ja sam to jednom pokušala napraviti sama, i više nikada mi nije palo na pamet.
    Venezia ima sasvim drugačije rješenje, njoj se pomiče ručka, jednostavno ju pomakneš, i voziš u kontra smjeru. Baš šteta što to nemaju sva kolica.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

da ne pomiče se ručka, nego sjedalica u LOOLE, ali se sa sjedalicom u oba smijera mogu zatvoriti, tj. sklopiti dok u buzza i ostalih ne može, nego se sjedalica mora potpuno skinuti.
    htjela sam reći ono bitno, a to je da su to jedina kišobran kolica sa promjenjivom sjedalicom.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ne moraš skidati sjedalicu s buzza ako imaš dovoljno veliki auto

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Tinkie winki Peg Perego ali koji model nemgu se sjetiti da me ubiješ se sklapa kao kišobran i ručka se okreće na obje strane.
    Mi imamo PC kojima se ručka okreće na obje strane ali nisam previše zadovoljna s njima. KAd sjedi nekako su nezgodna i sav je pogrbljen u njima :/ .

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj ivanabokulic prvotno napisa
    Tinkie winki Peg Perego ali koji model nemgu se sjetiti da me ubiješ se sklapa kao kišobran i ručka se okreće na obje strane.
    Mi imamo PC kojima se ručka okreće na obje strane ali nisam previše zadovoljna s njima. KAd sjedi nekako su nezgodna i sav je pogrbljen u njima :/ .
    je l možda pramette?
    PC su Piere Carden?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

tinkie winkie, jel ti to tražiš kolica?

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

evo slika da pokažem naša turbo čvrsta kolica u oba smjera

http://public.fotki.com/majja/

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

[quote="ninaXY"]tinkie winkie, jel ti to tražiš kolica? [/quote

ne, samo se raspitujem za ubuduće...]

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

dajte pomagajte,
    prijateljica mi ima Veneziu i sada je trudna sa drugom bebom. ali navlaka od venezie joj se totalno ofucala, i od bljuvanja, i od silnog pranja....

di ima kupiti samo navlakuj? pretpostavljam da kod nas nema, al možda negdje vani :? ?

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja nisam sigurna da možeš cijelu presvlaku uopće sam promijeniti bez da razmontiraš cijela kolice? naša presvlaka je kao nova nakon 3 godine...

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

jel netko ima model peg perego Milano?
    cula sam da je to ve isto kao i model Venecia, samo sto su malo sira...veca..ali zanima me koliko veca i da li ce mi u tom slucaju stati u auto?

Početno

Hi, tek sam se danas ukljucila, ali evo da se prikljucim ovoj temi.
    Neki dan sam kupila kolica, (u 30.tj.sam), o kojima je rijec:
    chicco Trio for me komplet-savrsena su.

Anita31

Početno

Loola - mi ih imamo i prezadovoljna sam. i kupolu i autosjedalicu i onaj klasični nastavak možeš okretati na obje strane. Sklapaju se u jednom potezu, uz njih ti ne trebaju kišobran kolica.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno bugaboo cameleon

Trebala bih informaciju, zanima me ako netko zna šta se dobije kupnjom bugaboo cameleon kolica, šta spada u cijenu od nekih 840 eura koliko koštaju, a šta se treba kupit? :D

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

u cjenu od 840€ ti spada baza, kosara, sjedalica, kupola, navlaka za sjedalicu, navlaka za pokrivac kosare, navlaka za kisu, ona dolje kosarica sta ide ispod sjedala/kosare, pumpa za kotace i silikon.
    mi smo kao dodatnu opremu uzeli i torbu, adaptere za autosjedalicu, zimsku navlaku, stalak za casu/bocu, dodatak sjedalicu za starije dijete koja se prikvaci za bazu, nocne lampice... mislim da je to to.
    imamo i navlaku protiv musica, mislim da to ide uz osnovnu opremu, nisam sigurna.
    to sve skupa = 1200€

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma super, puno hvala!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Peg Perego Pliko Switch - okreće se košara (sjedalica) u oba smjera vožnje i sklapaju se kao kišobran, sa i bez sjedala. Koštaju 2990 u Kiki.
    Ima li ih tko pa da nam otkrije one male začkuljice koje se u dućanu ne mogu vidjeti? Vožnja po asfaltu, po razrovanim cestama, stvari u košari, kotači...?

Loola mi super izgleda, samo kaj sam našla dvije zamjerke: sjedeći položaj nije dosta vertikalan za moje dijete (koje hoće sjediti a ne bi se ni približilo nečem što nije sjedenje niti za vagon karamela) i onaj dio za noge je fiksan u odnosu na položaj sjedalice. Mislim da je bolja varijanta kad se taj dio može prema potrebi spustiti ili podići kada dijete zaspi pa da mu nogice ne vise (naravno, opet za moje dijete koje bi se u drugoj mikrosekundi probudilo ako bi pokušala nagnuti sjedalicu)

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mammasita, par pitanja, please! Zanima me ako znaš, da li se može kupiti navlaka za bazu košare posebno, u još jednoj boji i da li treba se kao dodatna oprema kupiti zaštita za sunce (sun canopy), to ne spada u osnovni komplet? Znači košara ispod kolica se dobije? Još me zanima kakva je uživo bež/smeđa kombinacija, jer je i mi planiramo uzeti,a dobit ćemo curicu. Sorry što gnjavim, ali sutra idemo po njih, pa da znam...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

da, navlaka u drugim bojama se moze kupiti posebno.
    zastita za sunce ide pod dodatnu opremu. mi smo uzeli suncobran, to sam zaboravila napisati. i da, ona kosara ispod spada u osnovni komplet.
    a bez-smedja kombinacija izgleda super, meni najljepsa, ali s navlakom od istog platna kakvo je na bazi. (nikako flis).

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma super si, puno hvala! :D

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno prednji kotaci

Da li netko ima iskustva s prednjim kotacima koji se ne okrecu 360 stunjeva? koliko su prakticna?

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mi smo nedavno kupili peg perego uno - isto se okrece rucka kao kod venezie, mislim da je razlika samo u tome sto uno ima vece straznje kotace koji su fixni. jako sam zadovoljna kolicima, al upravo kad okrenem rucku da cu u drugom smjeru i kad su u tom slucaju ovi veliki fiksni kotaci prednji i ne daju se zaokretati, malo je teze rukovati (nije kao kod venezie da je potpuno isto), al uspije se. lakse mi je tako rukovati nego da djetetu pici sunce u oci pa ja u 1000 pokusaja pokusavam nesto izvesti da ga zastitim...
    mislim da sam ovim odgovorila anizg koja pita jel problem ako se prednji ne okrecu 360° - dakle ana bolje da se okrecu, namucit ces se ako se ne okrecu, mnoge mame su se zeznul s tim kad im se na nekakvim jeftinim trokolicima nisu zakretali kotaci pa one moraju bildati pri svakom skretanju.
    ponavljam kod mojih PPUno je problem malo samo kad se prebaci rucka pa gledam u njega i kad ti fixni kotaci postanu prednji, cisto stvar navike a i teziste kolica se pomakne pa je drugaciji filing, teze se popesti na rizol i sl...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Hvala lukava :D

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

quinny buzz se može vozit u oba smjera (ne okreće se ručka već sjedalo od ili prema mami)

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ova sam ja imala za stariju kćer i bila prezadovoljna. Ručke se prebacuju i super su lagana. Kad sam s njima došla ovdje, svi su buljili u ta kolica i nazivali ih ''Ferrari''

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ali to okretanje sjedalice kod buzza ili loole i ovo prebacivanje ručke kod Venezie se ne može uspoređivati. Nema šanse da ja kad upre sunce okrenem sjedalicu s djetetom od 10 kila u njoj! Pa onda guram kolica naopako. A frendica samo nonšalantno prebaci ručku i nastavi gurati u drugom smjeru.
    I stvarno mi nije jasno kako tako savršenu stvar proizvođači kolica nisu prepoznali!?! Ili je možda zaštičena od strane Venezie?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj iridana2666 prvotno napisa
    ova sam ja imala za stariju kćer i bila prezadovoljna. Ručke se prebacuju i super su lagana. Kad sam s njima došla ovdje, svi su buljili u ta kolica i nazivali ih ''Ferrari''
    Necete vjerovati ABC primy deluxe se prestaje uvoziti tako da idem kupiti jedan od zadnjih primjereaka.
    Hvala svima

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •