mi smo nedavno kupili peg perego uno - isto se okrece rucka kao kod venezie, mislim da je razlika samo u tome sto uno ima vece straznje kotace koji su fixni. jako sam zadovoljna kolicima, al upravo kad okrenem rucku da cu u drugom smjeru i kad su u tom slucaju ovi veliki fiksni kotaci prednji i ne daju se zaokretati, malo je teze rukovati (nije kao kod venezie da je potpuno isto), al uspije se. lakse mi je tako rukovati nego da djetetu pici sunce u oci pa ja u 1000 pokusaja pokusavam nesto izvesti da ga zastitim...
mislim da sam ovim odgovorila anizg koja pita jel problem ako se prednji ne okrecu 360° - dakle ana bolje da se okrecu, namucit ces se ako se ne okrecu, mnoge mame su se zeznul s tim kad im se na nekakvim jeftinim trokolicima nisu zakretali kotaci pa one moraju bildati pri svakom skretanju.
ponavljam kod mojih PPUno je problem malo samo kad se prebaci rucka pa gledam u njega i kad ti fixni kotaci postanu prednji, cisto stvar navike a i teziste kolica se pomakne pa je drugaciji filing, teze se popesti na rizol i sl...