Evo i mali izvještaj od nas:
- cicamo još uvijek dugo, 3-4 puta dnevno, ali se sad ponekad sjeti da nema cice pa onda veli "sise" i pokaže rukom da nema...
- s bebom se družim dok plutam i plivam u moru - i meni pomalo nedostaje taj osjećaj "zbližavanja" s bebom no ni s Gabom to nije bilo baš puno. Više mi nedostaje da kad navečer legnemo u krevet da me MM pogladi po trbuhu i poljubi bebu. To nam sad nekako izmiče od silnih aktivnosti s Gabom.
- da, i ja sam nekako u cijeloj obiteljskoj situaciji sada zadovoljna što će biti brat. Definitivno će njih dvojica biti "mafija", a kako će bratova biti curica - za nju će biti rezervirano mjesto obiteljske maze/princeze
.... evo se probudio: idemo sada na more. Malo u čamac, pa malo u duboko s tatom 8)
Bubice - ti s dojenjem k'o i naša Snoopy s vremenom: nikako na zelenu granu!Taman kad ti je lijepo opet će se vrijeme promijeniti!

Taman kad ti je lijepo opet će se vrijeme promijeniti!
sanja
i hvala bogu što imate Keti!
pa da se malo prijavimo. e pa ovo je ono što se zove zelena grana. jutra su milina, bonaca, sunce lagano izlazi, ptičice.......dan je savršen, nije vruće, nije hladno, puškara malo....večeri su taman za jaknicu, a spavati je predivno :D . zato sad nikako ustat ujutru
)? Baš me zanima jeste li probali i kako vam je išlo i da li je netko uspio?!
bilo je toga posvuda. Kao mali pesek
ali onda si pomislim na mrvicu u trbuhu pa mi je lakše. Bit će još dojenja. Moram se malo odmoriti
meni je to dok je još Ivor dojio bila nemoguća misija! Stalno se dizati i ići kod njega... uf.
, ali moram biti sretna zbog toga jer to sam htjela -vrijeme je da se cike odmore za bracu