-
wow kojih sve novosti!!! mala i oli, cestitam na deckima 8) 8)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sanja
~~~~~~~~~~~~~~~
samo hrabro dalje, što ti i radiš. bravo
i hvala bogu što imate Keti!
mi smo preživjele našu odiseju na sjeveru - naime, sa zagrebačkih 40 stupnjeva odletile smo na danski dnevni max od 16!!! samo sam se bojala da se ova mala ne prehladi ali nije - ipak je ona polu-vikingica 8) ona je uživala u vjetru i kiši, njoj je to bilo sve zabavno i smiješno! kupili smo odmah neke čizmake za gacanje po lokvama, neke nepropusne kombinacije odjeće, kape i van! ona je stvarno uživala, a meni sad stvarno FALI našeg mora i topline i kupanja...ali dobro, mili je upoznala cijelu dansku familiju i imali su se vremena družiti što je super važno. možete mislit, večernja idila uz vatricu u peći, gitaru i pivicu...
nego, najzanimljivije - mila je definitivno na ovom putovanju prošla kroz mega skok u razvoju i promjene svakojake :D od sramežljivosti skoro ni "s" više - dođemo negdje novo ona se odmah sama prošeta okolo i prouči šta ima, kaže novim ljudima "bok", ne bježi više od djece, ne plače ako neko dijete zavrišti, govori rečenice od tri riječi "hoće papat siku" (naravno...), "mama vozi auto" ... a jučer kad sam došla s posla (prvi dan ankon godišnjeg) pitala me s blagim prijekornim tonom u glasu "di si bila?" :shock: baka i ja smo se skoro rasplakale...
i tako...slikice ne znam stavljati da je vidite veliku 8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma