-
wow doki frajeru 8) stvarno je velik! mila bi mu vjerojatno odmah rekla "dečko, pusa" u svojoj sad emancipiranoj post-danskoj fazi
mada zapravo pada na starije dečke - iznad 10 su joj najdraži!
bobaibeba, izgleda da je mili ovo putovanje bila takva promjena u svakom smislu, i letile smo avionom nas dvije same i sva se baš osamostalila nekako na brzinu. i uživa u tome! i ja sam oduševljena jer možemo puno više uživati u druženjima sad. nije stalno na meni više - vesela sam i zbog nje i zbog sebe :D
da prijavim zgodan izlet - jučer smo bili na mrežnici s frendovima. stvarno je predivno jedino mili nije imala gdje noge smočit jer je svugdje bilo odmah duboko. ona je uživala u pogledima i novim vidicima. išli smo prvo do Generalskog stola vidjet one slapove, pa smo se kupali na nekom kupalištu blizu mosta i onda smo otišli još kod Zvečaja u restač "Zeleni kutak" ili tako nekako - veliki je znak sa ceste - obitelj Puškarić. i tamo je bilo stvarno krasno! papali fine pastrve na kraju i veseli došli domatek oko pol 10 navečer! bobaibeba, ti sigurno znaš ta mjesta. ali reci mi, di je lijepo za naše malce da se okupaju? negdje di počinje s plitkim?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma