Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 130

Tema: ZPB 2005/6 (13. dio)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Magriz- baš su vam lijepe slikice!
    Petra od jučer stalno ponavlja Neću! Sve joj je neću, čak i hrana!
    Ali već vas duže mislim pitat kakav vam je jelovnik, ona je počela jest sve što i mi, i gušta u trenucima kad sjedi s nama za stolom i jede..a pojede skoro pa koliko i mi!
    Što znači da sam moram redovno kuhati, uh..
    Što im dajete za doručak i večeru?
    U jaslicama je super, tete je stalno hvale, baš sam ponosna na nju
    Već 9 noći ne cikimo!!!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bubica- prvo za ne cicanje po noći!
    Što se tiče jelovnika, Ivor isto jede sve što i mi, ali ja to malo manje začinim tj. ne posolim jako što i meni odgovara sad u trudnoći, a i inače. MM se ne buni, tako da svima odgovara. Obožava ribu, mesi, brokulu, krem juhice, ma svašta. Stvarno dobro jede (da ga ne ureknem).
    Doručak i ručak mu daju bake, ali kad mu prek vikenda ja dajem, onda se trudim napraviti neke žitarice za voćem (recimo amaranth koje mu bake baš ne daju i tak), pa umiješam unutra neko voće, ili kravljeg sira... voli i kruh sa nekim namazom, laganom šunkicom... još uvijek pijemo zobeno mlijeko, ili/i jogurt.
    Večera-ako ostane nešto od ručka onda mi bake pošalju pa obično pojede nešto malo "jače" tipa pečeno jaje, ili neko meso od ručka... i to jedemo oko 19 sati i još prije spavanja (21h) popije mlijeko (zobeno).

Eto, tako otrpilike to kod nas izgleda.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

bubice, tako i mila najviše voli sjediti s nama za stolom - samo što ona više mulja po tanjuru, dira i mjesi hranu nego što jede. zapravo jako malo jede i jako je probirljiva - najviše voli kelj čušpajz :? , špinat sos s pire krumpirom i pečenu ribicu na žaru s maslinovim uljem i bijelim lukom. za večeru palentu. ponekad s jogurtom. otkrili smo i kuhanu kuruzicu. neobičan omiljeni menu za takvu malu curicu, čini mi se...ali sve je to zdravo kaj voli. od deserta sladoled od vanilije, montica i životinjsko carstvo. ali ne pretjeruje - traži samo tu i tamo.
    još uvijek ona doji ujutro i navečer, a nekad i popodne kad dođem s posla pa možda i nije jako gladna veći dio dana. i zubića ima relativno malo (rastu...ali velike su jedino gornje i donje jedinice...) pa si mislim da joj je teško i sažvakati hranu.
    za Petru u jaslicama! sjećam se kako je plakala u početku...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kako mi je jučer bila smišna i malo me iznenadila- kad smo došle iz jaslica, ja se presvlačila a ona se zaigrala, i dolazim do nje a ona govori Kaka! Pitam je Je li kakiš? a čujem da pelena već smrdi, da je već to obavila, i kaže ona Da, ja je pitam Oćeš na tutu? a ona reče Da, i skinila joj pelenu, ona sjela na tutu i dovršila posao.
    Pola u pelenu, pa prekinila da bi sjela na tutu i nastavila kakit u tutu!

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mi smo stigli s mora :D

Idem čitati zaostatke, pa onda stavljam slikice!
    Svima puse velikeeeeeeeeee

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

draga ceksa.

i nismo se uspjele vidit.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ceki, welcome back!!!!

Petra je velika cura! Ivor još ne kaže "kaka". Sad mu je neka nova fora da se pokaki u KADU dok ga kupamo :shock: Ne kužim!?! Tako smo imali problem i na moru jer se nekoliko puta pokakio u pličaku a da mi nismo uopće skužili dok nismo vidjeli što pluta okolo da znate koji je to neugodnjak!
    Tak mu sad znamo onak plitko napuniti kadu i valjda mu paše da mu je guza uronjena u vodu i opet obavi u kadu! Katastrofa. A što da radim. Onda ispraznim kadu i skupljam govanca i bacam u WC

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ceki! dobrodošli! jeste sad u Vt? mi se spremamo u rujnu jedan vikend kod sveki, pa ti javim...

moj malisa je prerastao uspavljivanje na rukama... kad mu se spava, primi me za rukicu, svima mahne ' noć, i odemo u sobu, legnemo na krevet, on traži cici i tako zaspe...
    baki, naravno, zaspe u svom krevetiću uz priču... eh, kad će meni tako...

nova vijest je da mm najvjerojatnije početkom listopada odlazi u njemačku - na 2 godine... cilj opravdava - moći ćemo ozbiljno planirati kućicu, ali, eto... sve mi nekako bed zbog toga... doduše, tako smo i započeli vezu (mm i ja), i takve su nam bile prve 2 godine braka, ali sad imamo F...
    da bar imamo baku u gradu, nego ostajemo F i ja solo... ujutro posao i jaslice, popodne, noć, vikendi sami, zajedno...
    sve mi se čini da ću morati naći zajedničkog frizera

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Vidiš Mala, a ja baš stalno mislim kako Ivor kaka na tutu već skoro godinu dana i da Petrin napredak i nije velik, obzirom kako druga djeca već kake u tutu..eh, znam da se ne treba uspoređivat s drugima, ali vas sam držala kao nedostižne!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ma ne treba se uspoređivat, osim onak za orijentaciju čisto - svako ide svojim tokom i ritmom...
    magriz, za šljakenzi u njemačkoj meni mm putuju skoro svaki mjesec na tjedan dana pa zna oduzeti i po dva vikenda - i najviše mi fali baš za vikende te zajedničke tjedan mi prođe u više-manje uhodanom ritmu i, naravno, uz pomoć mame!
    cekana, čekamo fotke! kolki je negdje već karlo veliki!!!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ceki

Nama je doručak uglavnom cornflakes&mlijeko, griz (uglavnom onaj od pira), žganci.. i onda još nekad malo "zasladimo" sa šunkicom ili kruhom sa abc sirnim namazom.
    Poslije toga u šetnji/parku poklopa pecivo i/ili sladoled, doma neku juhu (razno povrće) s tjestom ili noklecima, ili.. što već ima. Dobije mlijeko i ide spavati. Kad se probudi, opet papa veliki obrok - nekad isto što i prije spavanja, ili meso, tjesto, riža... Pa onda neki jogurt, voli papati Meki (to je nešto od pšenice.. tipa grickalice, al skroz zdravo). I naravno, malo voća cijelo vrijeme.. Navečer opet popije mlijeko. Uglavnom nema neki veći obrok prije spavanja - osim kad radimo palačinke i sl.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa
    Vidiš Mala, a ja baš stalno mislim kako Ivor kaka na tutu već skoro godinu dana i da Petrin napredak i nije velik, obzirom kako druga djeca već kake u tutu..eh, znam da se ne treba uspoređivat s drugima, ali vas sam držala kao nedostižne!
    Ma kaka on već na tutu jako dugo, ali ne pokaže mi da mu se kaka ili da kaže, na to sam mislila. Ja ga stavim na tutu (baka ga stavlja na WC) i onda se on uz pišanje i pokaka.
    Znam da se ne treba uspoređivati, ali meni je to neki orijentir i ja to baš volim jer vidim kako malci napreduju...

*Magriz* -znam da ti je bad... meni je totalno teško kad MM ode na put 7 dana pa kad nas uhvati vikend da smo sami. Ali nekako si mislim da će sad kad rastu biti puno lakše, bolje komuniciraju, lakše se s njima i igrati. Osim toga, imaš nas, pa ćemo se družiti. Ja sam od 10.mj ionako opet doma pa ću imati više vremena.

*Sanja* pa Keti baš fino papa! Sjećam se kad si ono pisala prije da imate problem sa jelom, valjda zbog zubića... Gdje kupiš taj Meki? ja Ivoru isto dajem neke integralne kekse, a baki sam rekla neka sakrije napolitanke jer bi se mali utopio u njima!
    Jooj, palačinke... kad se meni to tak ne da raditi, a i ne mogu kad mi se Ivor stalno mota oko nogu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pretpostavljam da je Magriz pisala na topicu o tatama koji su dugo van kuće..joj, ja škicnem tamo svako malo da me to utješi, ali meni se rjetko kad radi da ga nema tjedan dana, tako da mi se nit ne da tamo pisat, jer moja priča nije neka za potužit se, kad pročitam kako je drugima.
    Eto, i tu se uspoređujem, ali nekad je stvarno dobro vidit da nam i nije tako crno kao što nekad doživim..
    Mal- meni se isto jele nekidan palaćinke, pa ja zamutila smjesu a mm pekao TReba nekad podjelit posao, konkretni
    Ceki- dobrodošla!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Magriz, meni se ne da ni zamišljati kako bi bilo bez MMa dvije godine. Mislim, nije da ne bi mogla.. ali mi se više sviđa slika obitelji u troje.. Svaka čast svima koji imaju veze na daljinu, pogotovo kad imaju i djecu.

Mala, Meki je prije bilo kupiti u Kerumu, a sad ga kupim u trgovinama zdravom hranom, a jučer ga našla i u Konzumu na Černomercu.
    MM povremeno Keti da napolitanke (1-2 tjedno, i to je jedini "slatkiš" koji pojede), i to joj je super. Al baki i inim je strogo zabranjeno davati joj slatkiše - mogu kupiti vaniliju sladoled ako ga već taj dan nije pojela..
    A palačinke, i sve ostalo kuham dok se Keti petlja oko mene. Nekad sjedi na radnoj površini, stoji na stolici pored, bude meni na jednoj ruci dok ja drugom mješam.. Zapravo, tak radim većinu stvari (ili kad zaspi).

Ah.. baš mi je lijepo s njom doma. Uživamo većinu vremena.. tako bi rado da sam imala "muda i pameti" i ostala doma 3 godine.. Al za prolivenim mlijekom ne valja plakati..
    Bile smo jutros na Boćarskom, i super mi je tako "započeti" dan..

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

e, sanja, i meni padnu često na pamet te tri godine doma s njom...to bi bilo stvarno super!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A kako ste mogle ostati doma 3 godine :? mislim, jeste li mogle pauzirati na poslu ili što?

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Mala01 prvotno napisa
    A kako ste mogle ostati doma 3 godine :? mislim, jeste li mogle pauzirati na poslu ili što?
    Imaš pravo ostati doma prve tri godine - s tim da nakon prve ne dobivaš nikakvu naknadu za porodiljski.. Slično ko sa trećim (i svakim sljedećim) djetetom, samo što za njih 2. i 3. godinu dobivaš onih 1650kn (cca).

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ahaa, to sam si i mislila da je tak nešto..
    A neš ti 1650 kn za 3. dijete. WOW :shock:

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo mala, možeš odmah početi planirati treće :D
    a pazite sad ideje! čini mi se da postoji mogućnost neke studijske godine - ako se ide na postdiplomski, ili neko usavršavanje, isto, ako poslodavac odobri, čuva se posao ne godinu a možda i dvije ne znam. samo nema ništa love...ali ima više vremena s Mili muči me ovih od 9 do 5...duugoo je to. ne vidim je cijeli dan.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Koko prvotno napisa
    evo mala, možeš odmah početi planirati treće :D
    yeah, right! Tak je i MM komentirao kad smo bili na zadnjem UZV i saznali da je dečko... jadan bio malo razočaran i odmah rekao "ah, ništa zato... uvijek postoji treća sreća!!"

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A neš ti 1650 kn za 3. dijete. WOW :shock:
    A čuj.. mi smo mislili ako su blizanci (što je velika šansa sa IVFom), da ostanem s njima doma 3 godine. I to bi bilo bolje nego ništa..

Reci MM da se malo skulira.. da prvo ovo rodiš..

a pazite sad ideje! čini mi se da postoji mogućnost neke studijske godine - ako se ide na postdiplomski, ili neko usavršavanje..
    Imam ja upisan postdiplomski, samo ni do njega ne stignem.. Kamoli još da nešto ispolažem..

Koko, budem ti napisala ovih dana kak najlakše staviti slikice na fotki, pa se javim..

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

bubice hvala! moram samo okupirati mm-ov laptop di su fotkice.
    jučer sam kuhala za večericu neki kukuruzni griz koji sam kupila u dm-u (eko-proizvodi sever) i kuhala ga na vodi i dodala malo (1 žličicu)domaćeg friškog vrhnja. izgledalo je fino i Mili je bilo jako fino i papala je - da bi za sat-dva plakala i izgledalo je kao da se grči i podrignula se par puta :? onda je moja mama probala taj moj griz i zaključila da je prezrnast i da ga sigurno nisam dosta prokuhala pa da ju sad to napuhava i grci...jooooj ni griz ne znam skuhat

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Kako je zanimljivo pojaviti se nakon par mjeseci i čitati sasvim neke nove teme i dileme dječica rastu.

Da, mi smo sada u VT. A ja vam drage moje, ne uspijevam staviti slikice na Fotki možda je dial-up prespor ili ne znam što je. Idemo sada prijaviti max adsl, nadam se da nećemo dugo čekati priključenje. Onda ću ja sve nadoknaditi, obećavam

Lijepi Vam dan želimo. Ovdje je jako sparno, sad treba naučiti disati poslije morske klime, nije lako...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jučer sam kuhala za večericu neki kukuruzni griz koji sam kupila u dm-u (eko-proizvodi sever) i kuhala ga na vodi i dodala malo (1 žličicu)domaćeg friškog vrhnja. izgledalo je fino i Mili je bilo jako fino i papala je - da bi za sat-dva plakala i izgledalo je kao da se grči i podrignula se par puta :? onda je moja mama probala taj moj griz i zaključila da je prezrnast i da ga sigurno nisam dosta prokuhala pa da ju sad to napuhava i grci...jooooj ni griz ne znam skuhat
    to ti nije instatnt griz, nego ga moraš kuhati bar 20-30 minuta...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kako danas svi marljivo radimo pa ne stignemo pisat 8)
    ja uopće nemam naviku kuhat griz, iako imam kupljen, ali čeka me čeka..mislim da ona to ne bi ni jela, a ni nema potrebu kad jede sa svakim tko jede..
    Jučer sam prvo njoj skuhala krumpirice i meso, pojela je svoje, a onda kad je meni bilo gotovo plakala je dok je opet nisam sjela u hranilicu, pa je jela i sa mnom,a onda je došao i tata, pa je opet jela i s njim..
    Čudo što nije deblja koliko jede

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bubica, a što onda jedete za doručak? ja te žitarice kuham za doručak najviše. Istina ni ja baš ne kuham griz, ali ostale žitarice da.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

hm, pazi sad mene velikog stručnjaka za kuhinju - ali griz nije žitarica, nego je to neki način obrade žitarica jer postoji ječmeni, kukuruzni, pšenični (to je onaj bijeli najčešći) ... magriz, hvala na uputi o duljini kuhanja - na vrećici ništ ne piše! jadna moja Mili, ja sam kuhala jedno 10 minuta max a ti veliš čak i pola sata... :shock: imam eko palenticu koja nije instant ali se kuha tako 10tak minuta, čini mi se, pa sam primijenila isto.do sad smo probali razne žitarice ali čim je kašasto nešto odmah pljuje! a ne voli ni kruh baš - osim kukuruznog mavrovića s grožđicama. dijete mi je skroz kuruzno!
    a da je vidite kak glođe kuhanu kuruzu onak cijeli klip preslatko!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bubica, a što onda jedete za doručak? ja te žitarice kuham za doručak najviše. Istina ni ja baš ne kuham griz, ali ostale žitarice da.
    Doručkuje s nama i isto što i mi (vikendom kad ne ide u jasl), odnosno kruh s nekim namazom, najčešće Dukatelu i sl sirne namaze, nekad lino ladu.. nema šanse da prihvati jest nešto kašasto dok mi jedemo kruh s nečim, šta god da to bilo.
    Griz imaju u jaslicama nekad za doručak, tamo pojede jer svi to jedu..mislim, valjda pojede, ne znam svaku stvar posebno što jede što ne, ali teta mi je rekla da ona ništa ne odbija, da pojede svoje, pa onda drugoj djeci kojima ostane, a onda traži po podu je li nekome ispao kakav komad
    Malo sam popustila u njenoj prehrani, ne pazim više toliko šta stavlja u usta, al trudim se da joj slatko nije na vidiku, jede puno voća. Obožava grožđe, govori Gozđe i uzme grozd u rukicu i "zoblje" 8)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Koje igračke su vašim mališima sad napete? Što ih okupira?
    P. stalno nešto slaže, ali kad bolje pogledam ima dosta igrača tog tipa, baš bih joj kupila nešto što bi joj još bilo zanimljivo, ali nemam ideje što?
    Sad šeta po stanu i plješče rukicama i govori Tasci, tasci.. (jedino je ljetos moja mama s njom radila to taši,taši,tanana...i sad se toga sjetila!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

kao i prije - kutije, padele, poklopci (prebacuje s jedne padele na drugu), kuhače...
    u nedostatku kuhinjskog pribora, pozabavi se bočicom s kapaljkom punom vode da može špricati, a i autić i lopta kadkad dobro dođu

ubacila sam još malo slikica, pa virnite klikajte na next

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Magriz, preslatki ste
    vidi se da ste se nauživali :D
    Fran je pravi frajerko. na tatu je blondie?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

autići (tu-tu), stari CD-i (koje slaže u neku kutiju), lopta (bamba ), kod bake ima neke kocke koje slaže i to mu je jako fora pa smo odlučili kupiti mu neke legiće, voli šarati po papiru, ima mali sintić i obožava "svirati" po njemu...

Kad se rodi braco onda ćemo mu kupiti neku fora igračku (samo moram smisliti još koju :/ ) i to ćemo mu dati i reći da mu je to braco poklonio. Tu ideju mi je dala frendica jer je to negdje čula da tako klinci bolje prihvate bracu ili seku i da nisu ljubomorni. Što mislite o toj ideji? Jel bezveze?

Bad je jedino to što se braco treba roditi oko Božića i Nove godine kad će ionako biti poklona ko u priči pa ne znam da li će to uopće "doživjeti" kako ja mislim da hoće.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mala, meni je simpa ta ideja s poklonom od brace kako Ivor to parcipira s bebom u trbuhu? jel mu to fora ili ne kuži još?
    mi smo ovaj tjedan išli posjetiti sve neke male bebe od 2 - 3 mjeseca kod mojih frendica i Mila se prvi put sva malo izbezumila i buljila u tog malca sva napeta a mališa je nešto izvodio jezikićem i mlatarao malim ručicama i nožicama i njoj je to bilo skroz čudno. a kad sam tog malenog ja malo pokrila dekicom i ušuškala odmah je bilo "mama nosi!". da bi u šetnji drugi dan kad je vidla bebu u kolicima počela ići onako jezikićem i rekla "bljak" u ostalim je posjetama skroz ignorirala te male bebe... ne znam kaj bi bilo da joj ja jednu doma donesem.
    magriz, zvijezda je rođena 8) Fran je stvarno ko sa stranica Glorije "s kraljevskih dvora" 8)
    mala, di si kupila sintić mali?
    od igara i igračaka Mila je luda za svim što svira - kaže "muzika" i "muziku stavi" i obožava stare ploče! tolko da je deda išao tražiti majstora da nam popravi gramofon i od tad drma po zdravku čoliću i novim fosilima, ali čola je glavni! od igračaka kocke, boje...voli crtati s kredama vani po podu. i pčelicu maju od crtića.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kad pitam Ivora "di je braco?", pokaže moj trbuh i ljubi ga E sad, jel što kuži, ne znam... ali sad mi se trbuh već poprilično vidi tako da se voli pomaziti s njim.
    Nisam se pohvalila kako sam baš ponosna što smo tako "bezbolno" uspjeli se odviknuti od dojenja... I jako sam sretna što je Ivor to tako lijepo prihvatio. Još prije mjesec dana mi je to izgledalo kao nemoguća misija. Dakle, on sada uopće više ne traži ciku, ako sam ja u grudnjaku onda ih samo mazi i ljubi ali ne traži.

Sintić su mu kupili baka i deda, budem pitala gdje. Ali to je više ona veličine melodike ali nije melodika, ako me kužite.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Helou komadi.... evo mi se posrećilo da uploadam slikice ipak, ima ih gomila, ovo je samo nekolicina. Nauživali smo se sunca i mora i odmora. Nije lako sada učiti disati opet.... uh.... sparno jako ovdje, najradije bih samo spavala.

Vidjet ćete kako je mali kolega plivao samostalno... uživao u lubenici (be). Više mu ništa posebno ne kuham sve jede kao i mi. Najavljuje kakanje ponekad i piškenje ali ne želi na tutu ni na wc, pa i ne forsiramo. Igra se najradije s D. i L. a samostalno su drvene puzzle od igračaka favorit. Ostalo nisu igračke nego sve i svašta Lopta je i dalje (ton-ton) stvarčica nr.1

Ajdmalo škicnite nas, pa ćemo još detalja pisati http://public.fotki.com/malicarlucci/ljeto2007/

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Bok, cure!

Cekana, slikice su Imaš prekrasnu obitelj.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ceki, jaaako ste lijepi i sretni - a to i ide zajedno žao mi samo karlijevih loknica...
    spooky, kakav avatar ! kako je Dora?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

cekana - prekrasni ste...

jutros smo bili u kingcrossu i F skuži curicu (3g), dođe do nje i mlatne ju po rukici ; dođem do njega, objasnim mu da to nije lijepo i da je curica draga, a on dođe do male, da joj draga po trbuščiću i rukicama, primi je za ruku i ode s njom šetati... :shock:
    a mala slatka, ful simpa, pusti da ju F vodi i igrala se s njim baš lijepo... mm i ja smo uspjeli na miru popiti kavu... kad smo odlazili, F se jedva odvojio od nje... mali je na mamu, voli starije komade

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ceki, jaaako ste lijepi i sretni - a to i ide zajedno žao mi samo karlijevih loknica...
    spooky, kakav avatar ! kako je Dora?
    Dora je prava pričalica. Apsolutno sve živo ponavlja. Slaže jednostavne rečenice.
    Jako je temperamentna. Nema toga što ona neće ostvarit kada naumi.
    Od prije tjedan dana spava sa Pijom u sobi u svojem krevetu. Sada radim na tome da se prestane uspavljivati na cici jer kada mene nema , bez problema zaspi u par minuta.

Ja sam trenutačno na bolovanju jer je Pia dobila kozice, a sada iščekujem hoće li ih Dora dobiti.
    Ja isto nisam nikada imala koze pa nije isključeno da se i ja razbolim. Trebamo u srijedu na more pa mi baš nije svejedno. Pia je super prošla i skoro da se niti ne primjeti da je imala kozice...

Evo par slikica da vidite kako su mi cure narasle
    http://public.fotki.com/piadora/nove-slikice/

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Spooky, cure su prekrasne! Koze, iš!

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ceki,

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

spooky, cure su prekrasne držimo fige da kozice prođu što bezbolnije i da odete na more kak ste i planirali! i to Dora spava tak u pravom krevetiću na kat mislim da je to super kad su tako dvoje dječice pa jedno drugo vjerojatno i motiviraju i zabavljaju. Mili je s nama u velikom krevetu - a kako smo i dalje u tranziciji nekoj (stan nam se adaptira, pa smo kod mojih doma) onda ništa sad ne mijenjam...uspavljivanje je na siki i kad mene nema je veliki plač ako ju netko pokuša uspavati - igra se i čeka da ja dođem. :/
    Fran 8)

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ajme svi ste tako zgodni i preslatki

Spooky, vidim da ti cure spavaju na krevetima na kat.... Mi smo sada uređivali dječju sobu i jako sam se dvoumila da li da uzmem krevete na kat ili ne. Na kraju nisam :/ a znam da je bolja ušteda prostora... no, mučilo me to što mi se činilo da će Ivor još biti premali kad će se braco preseliti u dječju sobu i nekako mi se činilo da će biti premali za kat?
    Kako to kod vas funkcionira? Kako se Pia penje gore i sve to?
    Jer između njih dvije je zapravo još manja razlika nego što će biti između Ivora i njegovo brace pa me baš zanima kako to vama ide.

Sad je zapravo već gotovo, jer smo naručili običan pravi krevet, ali jednom možda čak dignemo kat

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Prekrasna su dječica.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ajme svi ste tako zgodni i preslatki

Spooky, vidim da ti cure spavaju na krevetima na kat.... Mi smo sada uređivali dječju sobu i jako sam se dvoumila da li da uzmem krevete na kat ili ne. Na kraju nisam :/ a znam da je bolja ušteda prostora... no, mučilo me to što mi se činilo da će Ivor još biti premali kad će se braco preseliti u dječju sobu i nekako mi se činilo da će biti premali za kat?
    Kako to kod vas funkcionira? Kako se Pia penje gore i sve to?
    Jer između njih dvije je zapravo još manja razlika nego što će biti između Ivora i njegovo brace pa me baš zanima kako to vama ide.

Sad je zapravo već gotovo, jer smo naručili običan pravi krevet, ali jednom možda čak dignemo kat
    Mislim da je tvoj Ivor još stvarno premali za krevet na kat. Ja sam se dvoumila oko toga hoćemo li Piji dozvoliti da spava gore ili ćemo žrtvovati prostor. S obzirom da Pia nema problema s penjanjem i spavanjem na katu , ipak smo dobili na prostoru. Krevet mi je skroz fora, a Dora mi je skroz mala u tom krevetu

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Majko mila prekrasne li dječice

Pokušat ću i ja ovih dana naći vremena da Vam pokažem Marina u akciji. Ljudi ne mogu vjerovati da ima 18 mjeseci. Glavna je atrakcija na plaži. Roni, ne ide na more bez maske, ne želi rukaviće ni kolut, odšeta u dubinu (more do visine usta) zatvori usta, zadrži dah i zaroni. Hvata akove tj. rakove, obožava avione i po sat vremena može sjediti s rukama u krilu čekajući kad će vidjeti sljedeći. U subotu ga vodimo na aerodrom, nadam se da ga neće prestrašiti zvukovi ili veličina aviona iz bliza.
    Ja sam pak dobila akutni alergijski dermatitis na prstu (pa mi je trenutno zabranjeno prati suđe ), a komentar dr na dojenje je bio To ste vi dobro produžili dojenje? :? Pa zar negdje postoji pisana granica? Pokušavam učiti, ali sam slomljena i iscrpljena. Možda će konačno doći kraj i tome.
    Pusa svima....cicoljubac zove...

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Turbo brzinsko javljanje. Dosla sam u Zagreb na jedan dan. Nova direktorica nam odredila da se u petak, sutra javimo na prvi dan posla. Ja dosla veceras a sutra jurim Emi natrag na more.

Preletila sam preko postova.

Sanja Moje misli su uz tebe.

Slikice su famozne. Cim se sredim u Zagrebu i ja cu podijeliti nase slike.

Ema je jaaakkkooo narasla. Prica i slaze recenice i jako je smjesna. Trazi ici kakati na tutu ili na WC (njoj je svejedno) ovisi ako smo kuci ili vani. Pisanje nam polako ide ali tu i tamo joj pobjegne. Uglavnom sveli smo pelene na dvije dnevno: jedna za popodnevno spavanje i jedna za nocno. Mada su i te cesto suhe.

Jako mi falite i moram vam puno pricati ali sada se idem malo romanticno druziti s muzem. Nisam ga vidjela vec 2 tjedna. :D

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

sad me zvao mm - javili mu s posla da neće u Njem početkom listopada nego već za 2-3 tjedna
    a nadala sam se da ćemo još rujan biti zajedno... i da će F adaptacija lakše proći... ovako će imati 2 traume istovremeno....

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj svizac prvotno napisa
    Jako mi falite i moram vam puno pricati ali..
    I vi nama falite.
    Nadam se da ćemo se okupiti kad ljeto prođe.

MM ide poslovno u Split, pa smo mu se i nas dvije "prikrpale".. od petka do nedjelje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •