-
Prvo Luna, veliki
i nadam se da ces se sto prije rijesiti svih sumnji. Kaleb je na slicicama predivan, svi ste, a u tvojim komentarima uvijek uzivam. Za onu sliku s igrom prvo sam pomislila - wow, kako je super smrsavila, vidi kako su joj mrsave noge, onda me komentar odusevio
Hvala tebi i Aniti na komplimentima za nase slicice. I drugi proljetnici su vec standardno prekrasni i sarmantni...
1. Odaziva li vam se dijete na svoje ime? Uvijek, rijetko ili nikad?
Skoro uvijek.
2. Je li još uvijek u fazi bacanja svih predmeta na pod ili u dalj?
Ponekad, mada sve manje i manje. Jedino loptice stalno baca, ali tako se njima igramo pa to ne brojim.
3. Cca. koliko minuta može biti skoncentrirano na neku aktivnost, a da ta aktivnost nije fizička, dakle da nije jurnjava, penjanje i da nije gledanje crtića?
I do dvadesetak minuta - slaganje kockica, listanje slikovnica ili casopisa, igranje figuricama saha, starim flomasterima, sada voli sarati po papiru...
4. Hoda li unatraške?
Ne. Jos to nije 'otkrio'.
5. Voli li se penjati i naizmjence se penjati na povišene podloge i silaziti?
Ponekad, ne bas cesto. Bas sinoc se jedno desetak puta popeo i sisao s trosjeda, ali nije mu to bas omiljena vrsta zabave.
6. Zna li se igrati s drugom djecom? Kako? Čini li vam se da se već igra s drugom djecom ili još uvijek samo uz njih?
Da, izrazito je drustven. Ponekad je to igra uz drugu djecu, ali znaju se dobacivati loptom, 'otimati' si stvari, puniti kantice kamencicima na plazi, vece prati u stopu...
7. Boji li se nekih ljudi i protestira li ako vi razgovarate s nekim? Kako reagira kad mu/joj se obrati netko tko mu/joj nije blizak (a opet da nije stranac)?
Sve ljude docekuje osmijehom. Ako ga netko ignorira, on inicira kontakt. Stane ispred njih, pokazuje rucicama kako vozi motor i slicno. Smije im se, sarmira, plese im. Voli paznju. Takodjer bez problema prilazi neznancima, mogu ga nositi, dirati, nema apsolutno nikakvih ograda. Nikad se nije pobunio sto ja s nekim pricam a zaplakao je na strance doslovno jednom ili dvaput u zivotu (nikad u mom prisustvu).
8. Kako najradije provodi vrijeme?
Igra s nekim i setnja vani, istrazivanje.
9. Kako vam u pravilu izgledaju noći? Koliko puta se budi i plače li kad se probudi?
Ah, nase blazene noci. Spava u komadu otprilike od 21 do 7. Skoro nikad nije plakao kad se probudi, ni kao beba, samo ako ga boli ili mu je prevruce pa je nervozan. Sjedi budan i ceka da dodjemo po njega, nekad ga zateknemo potpuno budnog u igri u kreveticu i nemamo pojma kad se probudio i zasto nas nije zvao
Jutros me probudilo njegovo veselo brbljanje.
10. Ima li neke radnje koje često ponavljaju (npr. zatvaranje i otvaranje vrata)?
Ponekad, ali ne traje dugo. Svidja mu se kako npr. lupaju vrata ormarica pa to napravi par puta, ali brzo se izgusta.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma