Pedica je rekla da su nalazi ok, ali Kaleb je u 13 h zakurio preko 39! Ja sam GROOOOOZNA paničarka i odmah sam htjela trčati na Zaraznu (prijateljica mi je umrla od meningokokne sepse sa 16 godina, bojim se te bolesti nenormalno), ali me MD (koji je srećom ostao doma!) skulirao. Dali smo mu čepić, padne na 38,5 ali ne ide niže. Sad spava.

Najviše me ustrtarilo što mu je skočila tako naglo, zaspao je u 12:15 i oko 13 sam skužila da jako nemirno spava, popipam ga - a glavica kipuća, obrazi zažareni...Ostatak tijela ok! Katastrofa! Tad je imao 39 (dakle, cijelo vrijeme govorimo o temperaturi ispod pazuha, ne znam koliko bi to bilo rektalno - 40?), a nakon čepića i tuširanja mu je 38,5, ali uopće više nije vruć. :? Odnosno, cijelo mu je tijelo jednako toplo, ali nigdje ne gori...Pa kako onda 38,5? A sa samo pola stupnja više ličeko mu je gorilo!

Kad je imao 39 je čvrsto stiskao okice, mislim da ga je bubala glava...

I što sad? Na Zaraznu ili ne? Pedica veli da da, ako ne pada nakon čepića, a meni ga je bed maltretirati...Joj, pojma nemam. Prva bolest i odmah tako grda.