-
Hvala cure.
Jučer me oko 18 h uhvatila panika - temperatura mu je nenormalno rasla, a ni na što nije reagirao, pa smo zapalili za Zaraznu. Tamo su nas praktički ismijali (
), a jedino što je doktor našao za shodno komentirati jest da mali nije cijepljen. Da, stvarno je nerazumno ići u bolnicu kad se temperatura 17-mjesečnog djeteta bliži 40 i ničim se ne da skinuti!!
Vele da je riječ o toj famoznoj trodnevoj groznici. I, da, ismijao me zbog sumnje na menigokok, ali potvrdio je da Kaleb ima jednu petehiju na leđima. :shock: Kao, događa se. I onda se čudi što sam se usr***a. Mah. Jesam, paničarka sam, ali nemam iskustva s temperaturom i ne mogu kulerski gledati kako se živa u manje u minute penja na 39,6 pod pazuhom iako je prošlo sat vremena od davanja lijeka i iako se stalno tuširamo.
Noć je prošla relativno ok, na Ibuprofen dobro reagira...Ali jutros ga je povratio čim sam mu ga dala.
Kombinirali smo čepić i tuširanje i sad je napokon pala na 38 (to nam je praznik, mali luduje od sreće kad je ispod 39). Idemo u laganu šetnju u kolicima, muka nam je više od stana.
Jedino pozitivno - dijete mi se zadnjih dana opasno raspričalo!! Ne radi se o nama poznatim riječima, ali se bogme radi o pravoj smislenoj komunikaciji - dođe do tate i kaže mu Ta! Odno beble me te ogon! s odgovarajućom intonacijom i gestikulacijom. SVE ga kužimo! Upire prstić i savršeno intonira želje, pa nam i taj njegov jezik (zvuči kao mali Čeh
) bude totalno razumljiv.
Evo i jedne slikice od sinoć, da vidite kako brijemo s 39:
http://www.pixilive.com/viewbig.php?.../16.8._028.jpg
Puse!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma