Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
Citiraj iki prvotno napisa
Luna kaj je to petehija?
Potkožno krvarenje, manifestira se u formi crvene točkice koja na pritisak ne blijedi. Kod meningokokne sepse javljaju se petehije na udovima i trupu.

Danas je Kaleb u dva navrata kurio malo preko 40. Ispod pazuha. Cure, taj užas ne želim da ijedna od vas ikad proživi...Kad vidiš da se živa za dvadesetak sekundi popela na 40 i penje se i dalje...Nikad ništa strašnije i stresnije nisam doživjela. Još ti prokleti čepići kod nas tako sporo djeluju, a Ibuprofen sirup povraća...

Dok je temperatura ispod 39, on je sjajno. Igra se, smije, brblja, veseli. I onda, odjednom, horror, onaj pogled, skoči s 39 na 40 u par minuta...I onda sat i pol užasa dok napokon ne padne.

Ne mogu vam opisati taj strah i užas.
Hvala na odgovoru.

Što se tiče visoke temp. jaaaaako dobro znam koji je to strah i užas.
Lea je samo jednom imala temperaturu tj. tu trodnevnu groznicu sa godinu dana, moš si zamislit kad više od sat vremena nemožeš djetetu spustiti ispod 40, a dobilo je sirup, bilo u mlakoj kadici, cijelo vrijeme ima obloge...brrrrrrr kad se sjetim, a još je ponoć, naravno.
Zoveš hitnu, zoveš zaraznu, svi te otpile sa nije to niš :/ ...

Hvala Bogu nije nikad prije ni ikad više imala temp. niti bila bolesna!!!
Majke mi, potpisala bi dojenje do škole samo da mi bude ovak zdrava, puc,puc, ne urekla.

Kalebu još jedan kiss.