Kaleb![]()
Mame sinčića... Da li vaši mališani imaju na spolovilu bijele nakupine? Liam ih ima posljednjih nekoliko mjeseci i to je sve normalno i ok (kaže pedica, bit ću baka..)... ispod kožice. Večeras je malo tog bijelog provirilo, pa sam malo čeprkala po tom... tj. pritisla malo i uglavnom to bijelo je pod pritiskom ustvari probušilo kožicu i sad mu se može skoro skroz navući, ali je miš jako plakao i boli ga svaki put kad mu kožicu malo povučem dolje.
Nisam uspjela sve bijelo što viri izvući (nakupina je tvrda, kao smrznuti maslac recimo...) jer je plakao kad bi to radila.... nadam se da će to sve sutrašnja dulja kupka rješiti.
Imate li kakve savjete u vezi ovog i inače - da li već možete povući kožice, imate li nakupine, što vam kažu pedijatri (moja je cool i rekla je da će ovo puknuti do 3. godine...), moram li sad što prije ići do pedijatrice da sve pogleda ili ne moram oko toga raditi nikakvu strku?
Thanks svima.
Puno vas sve pozdravljamo i grlimo...![]()
![]()

)... ispod kožice. Večeras je malo tog bijelog provirilo, pa sam malo čeprkala po tom... tj. pritisla malo i uglavnom to bijelo je pod pritiskom ustvari probušilo kožicu i sad mu se može skoro skroz navući, ali je miš jako plakao i boli ga svaki put kad mu kožicu malo povučem dolje.