Huh, sve sam pročitala. (posao trpi, jer sam na forumu)

Luna, drago mi je da je Kaleb ozdravio i da nije ono najgore što si pomislila.
Sjećate se da je prošle godine od meningokokne sepse umrla mala Hana iz mog kraja. Pisala sam negdje da sam baš taj dan kad je umrla imala redovan pregled s Emilijom kod pedice. Njena mam je frizerka u salonu u koji ja idem i baš sam nedavno bila i vidjela da je trudna i baš mi je drago.

Co-sleeping definitivno moram izbaciti. Ne radi nečijeg nagovaranja nego zato jer me danas oko jako jako boli kak me moja draga Emilija prošlu noć ritnula stopalom. mina, ni meni se ne da ići spavati dok znam da će biti milijun buđenja. Onda idem kasno spavati,a ujutro između pola šest i pola 7 je moram ustati, bez obzira na radni/neradni dan, jer doma su majstori.
Ah, radovi. Nemojte, nikad ništa doma raditi, još ako imate nervozne baku i dedu tipa "joj, kak je prašno, joj kolka prašina" i sl. Preksutra dolazi stolarija, što znači izbijanje 2 velika stara četverokrilna prozora i naravno tonu prašine. Već ih vidim kakvi će biti, a MM samo veli da kaj se ja živciram. Lako je njemu reći kad je on stalno s majstorima, a ja u kuhinji i svega se naslušam.
Sanja, iki i ja sam pogledala te linkove za uređenje interijera, ima svega. Ideju za bojenje zidova u Emilijinoj sobi sam dobila od podloge za prematanje na ormariću - tamo su plavo-narančasti zečići, pa će strop biti plavi, a na zidovima dvije nijanse narančaste - aluzija na zalazak sunca. Stavit ću slike kad bude gotovo.
Kuhinja - svijetlo i tamno drvo, naravno više svijetlog radi čišćenja, pločice zidne zelena jabuka (volim zelenu boju). Garnituru za dnevni boravak imamo već 3 godine, presvlake su šarene (narančasta-žuta-zelena-bordo-indigo) pa prema tome sve kombiniram.

Ovo šaljem i idem odgovoriti na pitanja.