-
1. Odaziva li vam se dijete na svoje ime? Uvijek, rijetko ili nikad?
Rijetko.
2. Je li još uvijek u fazi bacanja svih predmeta na pod ili u dalj?
Nije to radila. Sad ju učim pospremanju igračaka prije spavanja.
3. Cca. koliko minuta možr biti skoncentrirano na neku aktivnost, a da ta aktivnost nije fizička, dakle da nije jurnjava, penjanje i da nije gledanje crtića?
Listanje slikovnica, sama nekoliko minuta, kad je netko uz nju i pola sata.
4. Hoda li unatraške?
Jedino korak dva kad se okreče.
5. Voli li se penjati i naizmjence se penjati na povišene podloge i silaziti?
Da, od prošlog tjedna na trosjed i krevet u bakinoj sobi.
6. Zna li se igrati s drugom djecom? Kako? Čini li vam se da se već igra s drugom djecom ili još uvijek samo uz njih?
Kad je s starijom curicom, onda ju oponaša, a kad je s curicom svoje dobi, onda se igraju jedna pored druge.
7. Boji li se nekih ljudi i protestira li ako vi razgovarate s nekim? Kako reagira kad mu/joj se obrati netko tko mu/joj nije blizak (a opet da nije stranac)?
Kad joj se obrati netko nepoznati, tada traži da je držim i zabuši glavu u moj vrat.
8. Kako najradije provodi vrijeme?
Vani, čim se probudi moramo van, gura guralicu ili vuče neku igračku, vozi se na triciklu, a obožava se voziti autom. Pred 2 tjedna je radi radova bila pet dana svaki dan kod moje mame, a tamo joj je super, jer je sve novo, ima i krevetić. Neki dan kad smo išle kod nje, ja joj velim idemo baki, a ona meni dade dudu i traži da ju stavim u torbu, jer tako sam radila kad je išla baki na cijeli dan. Sve pamti.
9. Kako vam u pravilu izgledaju noći? Koliko puta se budi i plače li kad se probudi?
Budi se minimalno 2x, a maksimalno ne znam jer sam pospana i većinu toga odrađujem u snu.
10. Ima li neke radnje koje često ponavljaju (npr. zatvaranje i otvaranje vrata)?
Otvarati i zatvarati vrata na kuhinjskim elementima (naravno donjim)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma