-
Zdravo cure!
Napokon uhvatih malo vremena za napisati koju rijec.
Jos jednom zelim cestitati Tiwi - sve najbolje u ovoj trudnoci, da uzivas i da sve prodje glatko - a znam da ce Patrik dobiti predivnog brata ili sestricu! Zavidim ti...
Nadam se da i nasa druga trudnica knatkaj uziva u svojoj trudnoci. Objema
Ostalima svima puno pozdrava, nemam toliko vremena pisati svima, ali citam vas redovito i s gustom! 
Nadam se da su svi bolesni sad potpuno zdravi, da zubici rastu bez problema i cestitam Marinu sto se rijesio vjezbi!
Slike djecice su predivne, uzivala sam i citajuci dostignuca, neki su za nas prave pricalice i motoricki uzori
Sto je kod nas novo? Pa Kreso je pravi djecak - tako mi raste i uci nove stvari da me svaki dan iznenadi - dodao je i nove rijeci - najdraze su mi kocia = skocio i bacia = bacio - uz odgovarajuce pokrete. A nekidan je gledao atletiku na telki pa je sad baza zalijepit se za zid/vrata/stovec i onda cekati dok netko ne vikne tri-cetiri-sad! na sto pocne trcati 
Sve skoro razumije, komunicira, nisam imala pojma da ce biti ovako lako. Dobro spava, kad je bas vruce zalomi se pokoja noc s budjenjem, ali rijetko. Doji ujutro i navecer, rijetko pita tijekom dana - ako je pospan. Super jede, sve, mirno, uredno, ponesto sam - viljuskom, na zlicu mu jos uvijek ja dajem. Obozava voce, zelenje i jogurt. Voli plesati - na opce odusevljenje prolaznika. Izrazito je drustven - taj mora uspostaviti kontakt. Svima prilazi bez problema. Zna izraziti ljutnju kad mu nesto ne damo, ali traje kratko i brzo ga zabavimo necim drugim. Na cuvanje ide bez problema, jos nikad nije negodovao, kamoli plakao. Kako mi je lakse raditi kad je tako....
Uglavnom, uzivamo.
Mozete vidjeti kako na novim SLICICAMA
Evo vidim da je Luna pisala - idem je citati, dug post, super
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma