Marino čestitke na 4-orkicama. nama su izbile 4 u dva dana. I svaki dan se čudim kakvom brzinom rastu ti zubi, već su fakat veliki a kao da su izbili prije par dana.

Summer Krešo je

Luna Proći će to Kaleba brzo, sigurna sam. A što se tiče njegove opsesije lampama, ne brini, naša s papučama još uvijek traje. Samo se nadam da mi dijete neće biti postolar! samo nanaša cipele i šlape, i govori papuča, papuča. Skida ih ljudima s nogu, oblači.... Katastrofa!!!

Mi smo danas bili u centru. Nura je uživala u toj gomili ljudi. U Gajevoj su neki dečki svirali uživo, neka super mjuza. Dijete mi je bilo opčinjeno. Prvo ih je gledala par minuta a onda je počela čagati. Bila je prava mala atrakcija. Kad sam joj dala novce da im ubaci u kutiju od gitare, ona si ih je fino stručno spremila u džep .

I inače, dijete mi je pravi životinjoljubac!!! Čapala bi i trčala sve što je na 4 noge. Poludi za macama. Kad vidi macu dere se iz petnih žila mata. mata...

Svakim danom me iznenađuje, fakat je mala brbljavica. I što me najviše čudi odgovara na pitanja. Nisu to, doduše, zavisno složene rečenice ali su odgovori logični i suvisli. jučer npr. vidi auto od mog tate i veli "ato", pitam ju, čiji je auto, je li tatin. Ona veli: "Nee, deda...".

Eto... toliko od nas...

svima