-
Evo i nas doma... Neočekivano smo otišli na more, na Sabunike. Bilo je jako, jako lijepo i super nas je vrijeme služilo i jedini "neupotrebljen" dan bio je petak. Dječica su uživala, zahvaljujući baki sam se i ja uspjela okupati. Bilo je baš divno!
Svaki dan je bilo svakojakih zgoda i naš Liam je stvarno bio glavni šarmer na plaži, a jedna od smješnijih zgoda je bila kad se Liam popiškio pored neke (starije) bake i ona kaže njemu: "Samo ti piški." U tom trenu ja skužim da piški pored nje i dotrčim do njega i ispričam se ženi, a ona meni: "Ma ne mora problema. S takvim lulekom on neće imati problema u životu. Pravi mu je, ne neki kržljavac, već pravi muški lulek." Omi i ja smo susprezale da prasnemo u smijeh odmah pored nje, pa smo otrčale do ruba plaže s Liamom u rukama i smijale se. Stvarno nisam očekivala da je takav komentar moguće ikad dobiti i to još od starije bakice i to još za (praktički još) malu bebu.
Sličice ću kasnije zalijepiti, sad sam još mamurna od puta, ali morala sam počistiti inbox i pozdraviti vas.
Moram od srca čestitati:
- dragoj tiwici na trudnoći!!
:D Iako sam znala, već pri spomenu cvjetnih haljina, baš sam se raznježila opet. Uh, kao da i nešto u meni želi ponovnu trudnoću, ali to je vjerojatno ženska priroda koja bi vječno stvarala mlade živote. Pooojma nemam... znam da me još uvijek štreca iznutra kad vidim trudnicu ili veću obitelj o 4.č..... a mislila sam da je moja priča s ovom temom (trudnoća) gotova. Izgleda da nije. Hm. Život je stvarno izazov kad si pre(više)pušten unutarnjem vodstvu.
- Iki i buffy zaželjeti sretne rođendane!!
- Marinu za dobre zdravstvene vijesti!
- Mini za pozitivne preokrete, vježbanje i odmor!
Zanimljiva i lijepa novost je da nas je iza zgrade dočekao novo sagrađeni prelijep drveni parkić. Nije još gotov, no za sad ima pješčanik, dvije klupice i klackalicu i postoje još neke rupe za još nekakve stvarčice. Izvrsno!!
Puse svima! Slike su vam diiivne!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma