Samo kratki mah.. radim kao slon u svakoj slobodnoj sekundi.... ako netko misli da je divno imati posao kod kuće i biti ujedno i majka, grdno se vara... Valjda ce za neko vrijeme biti lakše. Tražim novu tetu čuvalicu... imam jednu simpatičnu mamu 2g. djevojčice, tu jako blizu živi i čuvala je već djecu. Jako lijepo hendla svoju... osim smokića, crtića i što puši, bit će dobra. Sad ovo zvuči katastrofalno... ali žena je jako ok i dati ću joj šansu.

Danas smo (pokušali) obaviti shopping odjeće za Omi.... samo što sam se okrenula da je pogledam, Liam je nestao. Naime, zavukao se ispod drvenih površina /ograde za izlog i bio u izlogu. Prvo sam umrla od straha jer su to neka vratašca koja se šerafe (kad oni uređuju), a ispod je stvarno mala rupa kroz koju se samo on i može provući. Red ljudi čeka na naplatu, a ja dolazim i tražim pomoć prodavačice da zajedno izvučemo dijete iz izloga. Ona se provlačila i uzela ga i donijela mi ga. Prije nego smo izašli, Omi je tražila jedan moj pogled za neku majcu... Liam je već završio vani na cesti. Jednostavno, ne smijem ga ispuštati iz vida, a i Omi želi moj "vid"... pa mi je grozno kad joj moram reći da je ne mogu ni pogledati kad smo vani, a da on ne sjedi u kolicima.