gledam gledam
oćoravih
al ne vidim da imaju krilca?
jel zna neko jel imaju?
evo link: http://www.newmoonpads.com/sales.html
gledam gledam
oćoravih
al ne vidim da imaju krilca?
jel zna neko jel imaju?
evo link: http://www.newmoonpads.com/sales.html
ja isto mislim da nemaju pa odustala od njih.Radije narucim nase hr. i jeftinije me dodju a slicni materijali.oni imaju neke trakice na drukeric kojom se kao kopcaju al mi je netko rekao da to bas i ne pomaze jer obicno budu pre velike pa vice ispod donjeg rublja![]()
ee upravo sam sad citala o tim trakicama pa vidim da se narucuju po dimenzijama (vjerojatno je netko greskom narucio prevelike trakice)
imam ja od jedne rodeprekrasne šarene
samo me zanimalo jel ova imaju krilca?
kako to stoji ako nemaju?
Mamita, od koje rode? Ja bi naručila ako još radi. S krilcima naravno![]()
meni nema nikakve razlike između onih s krilcima i ovih bez
zapravo, imam samo dva s krilcima, svi ostali su new moon
nemaju krilca i ne mrdaju se, imaju ispod flis koji ih drzi na gacicama... a dezeniiiiiiii ... ja imam najvise upravo ovih, new moon![]()
meni ipak ima razlike (iako stoje, nece pobjeci) jer krilca lijepo rasire ulozak, a ako ih nema ulozak se zna sfrkati po sredini
dobri su NM, ali meni trenutno najdrazi skroz pamucni
morat cu u shopping u sloveniju :/
Curke, vec neko vrime se mislim da krenem na vir-ove uloske jer su od pamuka,ali sad kad sam saznala da postoje platneni ulosci volila bi ih imati.Mislim da bi se onda lakse rijesila i "tartufa". Koliko sam skuzila na forumu ima i sivalica koje ih rade??Molila bi ih da mi se jave,stvarno bi volila ih probati.
imam jos pitanjaca:
-koliko za pocetak da ih uzmem??
-jel imaju neke velicine ili su svi isti??(standardni)
-a kako se to lijepe?imju neke samoljepive trakice na dvi strane,jedrokatne??(koliko sam skuzila) ili kako??
-koliko kostaju??
Sivalice pliz javite se!!
eno ti na lijevoj strani tog tvog linka lijepo pise:Mamita prvotno napisa
Prefer wings?
Turn any wingless pad into a
winged pad
Instantly!
moras narucit krilca il batake zasebno![]()