Ana :-) prvotno napisa
lailah prvotno napisa
Nema šanse da ga dignem jer ako to učinim gotova sam, osuđena na stalno nosanje. Plakao je , derao, okretao, histerizirao (za svu sreću da nije bilo ljudi) cijelim putem i to dobrih 45 min. Ali nisam mu htjela popustiti. Kad smo već bili skoro kod auta zaspao je. Odonda plača u kolicima više nema.
Grozno...ja za ovo ne bi imala srca
I šta tebi nije bilo žao tvog djeteta kako plače :/
Pa normalno da mi ga je bilo žao i nije da nemam srca ali kao šta sam već rekla, kad je u kolicima mora znati da nema nošenja. Kad se nosimo se nosimo i točka. I ja E. nosim u marami ili u slingu i šećemo i mazimo se, grlimo, ljubimo.
Neizmjerno ih volim oboje al jednostavno smatram da dijete mora odmah naučiti neke stvari ma kako god ono bilo malo, milo, slatko. Prošla sam tu školu već pa znam.
Upijaju ko spužvice i iskorištavaju svaku situaciju. Nemojte mislit da je kod spavanja bolje prošlo. Plakali smo oboje, ali zato sad kad ga nakon cicanja, ukoliko sam ne zaspe, stavim u krevetić i nakon dva nja, nja zaspe. Bilo mi je jako teško u obje situacije, al stisnula sam zube i rekla si to mora bit sad jer što više odugovlačim bit će sve teže i teže.