Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: u cemu spavaju vase bebe?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno u cemu spavaju vase bebe?

ispricavam se ako vec postoji tema ali sve sto sam nasla odnosi se na vrece za spavabje a mene zanima drage mame sto vi oblacite svojim bebicama za spavanje u ove hladnije dane?

ja svom malenom obucem bodic dugih rukava , pidjamicu i carapice a pokrijem ga poplunicem i imam paranoju da je to previse, da mu je vruce... ja spavam u potkosulji i donjem dijelu pidjame...temp u sobi je oko 20...

ne otkriva se, ne znoji, nije mu hladan nosic....

hm nemam pojma :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam svom malenome uvijek oblacila bodic kratkih rukava ili bodic kao potkosuljica i preko toga pidjama, zatim lagana dekica, mada se on uvijek otkrivao i jos uvijek u noci ga znam pokrivati. Temperatura je 23 stepena.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Bodić dugih rukava i donji deo pidžamice, pokrijem je microfiber dekicom ali se ona otkrije. Noću nam je 19-20 stepeni u sobi. [/quote]

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Odlicno pitanje! I ja sam cesto zbunjena, cas mi se cini da je oblacim prelagano, cas da je pregrevam.
    Bodic dugih rukava - uvek, strampler iliti zekica kakoliseveczove - preko + carapice ispod, obicno jos jedna majcica. Pokrivene smo istim jorganom - spavamo zajedno.
    Pokusavamo da nocu temperatura bude do 20 stepeni, ne preko.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Bodić kratkih rukava, jednodijelna pidžamica i vreća za spavanje bez rukava. Spavaću sobu ne grijemo.
    Ne voli kad mu je vruće, a kad ga pokrijemo stalno se otkriva.

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Body bez rukava i pidžamica sa stopalima, temp sobe oko 20-21, pokriveni smo sa dvije dekice

anny42 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bodi dugih rukava, jednodjelna pidžama i lagani poplunčić jer vreću ne podnosi.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sad kad je zahladilo, najcesce bodic dugih rukava, jednodjelna pidzama i popluncic. Ako nije prehladno, prozor na kant, bez grijanja... Spavaju na trbuhu i za sad se ne otkrivaju.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Bodi kratkih rukava i jednodijelna pidjamica.
    Spava izmedju nas,pokriveni smo poplunom.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj maestral prvotno napisa
    Odlicno pitanje! I ja sam cesto zbunjena, cas mi se cini da je oblacim prelagano, cas da je pregrevam.
    Bodic dugih rukava - uvek, strampler iliti zekica kakoliseveczove - preko + carapice ispod, obicno jos jedna majcica. Pokrivene smo istim jorganom - spavamo zajedno.
    Pokusavamo da nocu temperatura bude do 20 stepeni, ne preko.
    Meni je ovo malo mnogo, naročito što spavate zajedno. I Nađa spava sa nama u krevetu i oblačim joj samo bodić i donji deo pidžame. Temperatura nam je isto oko 20 stepeni. Nikad joj nisu bile hladne rukice ni nogice (spava bez čarapa). U stvari oblačim je isto kao i sebe (samo ja imam kratke rukave).

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

A ja baš večeras razmišljam da postavim ovo pitanje! Ja maleckoj oblačim obično bodi kratkih rukava i jednodijelnu ili dvodijelnu pidžamu sa stopalima. Pokrijem je jorganom i dekom, spava u svom krevetiću. Temp. je 20 stepeni. Zapravo me zanimalo da li vaše bebice spavaju bose, pa sad čitam, kako kod koga.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala Visnja!

Probala sam da spava samo u bodiju dugih rukava i carapicama i gle - nozice su joj bile sasvim fino tople.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Christy prvotno napisa
    Bodi kratkih rukava i jednodijelna pidjamica.
    Spava izmedju nas,pokriveni smo poplunom.
    ovako i mi
    pidjama je pamučna, nikako plišana ili tako neki topli materijal
    temperatura u spavaćoj je 18-19 C

sad je imala temperaturu par dana pa je spavala samo u bodiju dugih rukava, hlačicama i s bosim nogicama

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bodi dugih rukava,dvodjelna pamučna pidjama, vreća bez rukava i ponekad lagani poplunić jer je u sobi 15 stupnjeva

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pidžamica i vreća bez rukava.

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

potpisujem salen

aurora8 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

bodi dugih rukava, jednodjelna piđamica, pamučna vreća za spavanje bez rukava.
    temperatura u sobi oko 18 st.

mmagnolija avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Samo jednodijelna pamucna pidjamica. Spava izmedju nas, pokrivena s nasim poplunom. Temperatura u sobi 21-22. Da li je to previse za spavanje?

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Pidzamica sa stopalima i dzakcic bez rukava. ali ponekad mislim da je to malo pa ih pokrijem tankom dekicom.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mmagnolija prvotno napisa
    Samo jednodijelna pamucna pidjamica. Spava izmedju nas, pokrivena s nasim poplunom. Temperatura u sobi 21-22. Da li je to previse za spavanje?
    temperatura za spvanje ne bi trebala prelaziti 18 stupnjeva.
    Moj spava u pidjami i vreci za spavanje, temp. u sobi je oko 17 stupnjeva, mozda i nesto manje pred jutro... Preko dana nam je u kuci 20, pa mi se ovo za spavanje cini taman. Prije sam ga znala pokriti tankom dekicom preko vrece za spavanje ali onda se budi jer mu je vruce...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bodi dugih ili kratkih rukava,kako kad.Piđamica iz dva dijela bez stopala.Vreća bez rukava,ponekad jer se često zna otkriti i lagani jorgančić.Temperatura oko 19 stupnjeva.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U vreci jer "plovi" krevetom po noci. Ispod bodic i pidzamica, sve pamucno naravno.
    Prekjucer sam kupila vrecu dugih rukava jer sam skuzila da joj se ruke smrznu u onoj bez rukava (a i prerasla je )
    Samo da kazem da imaju super vrece s rukavima u mtc-a za 170kn - 10% popusta. Gledala sam po gradu puno losije vrece, dodju istu cijenu a izgledaju poput proizvoda iz "sve za 8kn" A mtc ima i certifikat o neskodljivosti boja u odnosu na raznorazne kineske srackalice po ducanima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •