Citiraj mayda prvotno napisa
mirnic, nama su u otpusnom napisali da je rađen uzv abdomena koji pokazuje konstantni i obilni GER. za detalje ne znam, nisu bili jako pričljivi uz svo naše inzistiranje. da budem malo slikovitija, na viziti u rodilištu kad me je dr. koji mi je bio na porodu pitao kako sam i ja odgovorila "zabrinuta sam jer mi je dijete kod pedijatra" (naravno da nisam dobro kad mi je već drugi dan života dijete bilo oduzeto radi nekakvog promatranaj, a nitko mi ništa nije govorio cijelu noć i jutro?!!), a na to će drugi dr. za kojeg se poslije ispostavilo da je PEDIJATAR : "ha ha, pa šta bi vi više voljeli da vam je kod ginekologa?" na što se cijela vizita veselo nasmijala (valjda im je to u opisu radnog mjesta, da se smiju kretenskim doskočicama.) žao mi je što sam ovako ogorčena ali teška noć je iza nas..opet.
i istina je da su pedijatri mirni dok beba dobro dobiva na težini i ne treba dizati frku, nije to neka bolest. ipak, treba biti oprezan kod spavanja, nikako na leđima jer bi sadržaj koji se vrati iz želučića mogao završiti u dušniku ili plućima.
Ah saosecam sa tobom! Koliko samo neprospavanih noci je iza mene, a tek onih kad kao spavam napola, a sve slusam da li ce joj se vratiti hrana i da li ce se zagrcnuti! Uzas!