Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: dojenje i ceporex

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno dojenje i ceporex

zbog urinarnog infekta prepisali mi danas ceporex,da li smijem ga dok dojim?
    opće prakse je rekla da smijem a ova u ljekarni kaže da ne zna.Ima li tko iskustvo?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

možeš nazvati Zavod za kliničku farmakologiju Kliničkog bolničkog centra Rebro, tel 01/2388275 pa provjeriti

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Možeš. I meni su ga prepisali za mastitis i znam za još par primjera dojilja koje su uzimale upravo taj antibiotik.

A negdje je na forumu (u pdf-u dojenje) bio popis svih lijekova koje je dozvoljeno uzimati tijekom dojenja i on je bio na popisu.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam pila Ceporex za gnojnu anginu.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hvala cure

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam dobila Ceporex dva puta jer sam imala mastitis, i dr je rekla da je to u biti jedini preporuceni antibiotik dok dojim.

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Cure provjerite još malo s tim Ceporexom jer neki ga kude na sav glas a moja nećakinja je zbog njega već više od 2 godine asmatičar (izazvao je groznu alergijsku reakciju a dr je objasnio da ceporex stvara deponij koji svako toliko stvara probleme).
    A možda alternativa? (nemojte me odnah kamenovati ali ja sam zagriženi pobornik babskih ljekarija )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •