-
Izbacivanje hrane
Pozdrav svima.
Moja Olga je 1.g. i 4mj.
U zadnje vrijeme bilo što da joj stavim u usta izbacuje van..i onu hranu koja joj je bila najfinija.
nikako da je prisilim da zažvače hranu..
šta mi možete reći na tu temu?
-
Mi smo imali taj problem, ispostavilo se da ima nadrazene desni, jer su zubici nicali. A isto, nevezano za zube, znao je odbijati hranu koju inace voli, ali je bio otvoren za testiranje neceg drugog. Probaj.
-
može biti:
zubići, grlobolja, neke ranice u ustima, jednostavno ne želi jesti, želi piti
-
Jednostavno kad joj stavim hranu na jezik, odmah je ispljune van.
-
jeste li isli do pedijatra? Nama kad se to desavalo, mali zdrav k'o drijen, igrali smo na tu kartu da ce traziti kad bude gladan (znao "traziti" sa 1,5 godinom), jer mu na silu ne mozes hranu ugurati u usta. Ne vjerujem da je hir, ipak su mali za to.
-
nismo bili kod pedijatra...jer nema nikakve druge sipmtome da bi joj nešto bilo...pa....
-
..a vjerojatno su zubići...
-
-
B. po 5-6 dana nije NIŠTA jela kad su joj išli zubi. Samo je mlijeko cijeli dan pila.
-
i mi smo evo prosli 10-dnevni strajk glađu
isto sam isla kod pedice jer sam mislila da je mozda grlo, posto je mene bolilo i imala sam temp. al sve je ok
zub nije izasao :/
ne znam, mislim da je njemu fora pljuvati hranu van, jer je to eto tek skuzio, pa se zabavlja
-
ili je samo jedna od faza :Grin:
-
evo jučer je dan još prošo ok...
al danas joj dam ujutro kruh kak najviše voli...i izbacuje van..
tak da ne znam više..
čekamo da prođe očito još jedna faza
-
još jedan zaključak poslije par dana....ne želi Olga jesti ništa što je na kruhu...al sa čistim kruhom se doslovno šopa.....hm....?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma