Moram priznati da uz sve vaše postove i iskustva sve više mislim da sam dobro (ako ne i najbolje) odlučila!! :D :D Ma ovo da im je to najjeftinija opcija sam samo čula. A mislim da te kade nemaju fitere :/ Ma nema veze.... Mi ćemo isto kretati za vrijeme trudova, jedino MM moramo dogovoriti neki smještaj prije nego dođemo. Termin je 22.10. pa će ako ništa drugo valjda biti slobodnih soba u hotelimaSada stvarno jedva čekam da se to sve desi. Do sada sam se samo bojala i pitala što ako i meni nekaj krivo naprave? Nema više straha jer postoji Rijeka!!
![]()
:D :D

Sada stvarno jedva čekam da se to sve desi. Do sada sam se samo bojala i pitala što ako i meni nekaj krivo naprave? Nema više straha jer postoji Rijeka!!
Odgovori s citatom
Jedino me malo naljutilo toliko veliko nezadovoljstvo, kad ono ti rodila u Arapskim Emiratima! Blago tebi! Ja vjerojatno nikada neću imati mogućnost otići tamo niti turistički,a kamoli sa 500 dolara da rodim.
da je bilo jedino u kojem sam bila, bilo bi mi dobro
Ako znaš kojim slučajem za hotelske sobice ili jeftiniji apartmanski smještaj - za MM da sendaš uz to!! Hvala!! 
)
Kada sam mu rekla da ovi iz Ri trebaju neke nalaze tipa bris na klamidiju, HIV, HCV, HBV...on mi je rekao da neka ja njemu to donesem napismeno :? da se on ima s čime pravdati!! Kada je vidio da ne odustajem dao mi je potrebne uputnice. Isto je rekao da kako ja to zamišljam tamo roditi kada imaju 1 kadu i kako znam da ću ju dobiti :? Druga stvar je da moram tamo napraviti bar 2-3 pregleda prije poroda i da mi trudnoća mora biti savršena, a savršene trudnice mogu roditi bilo gdje pa i doma!!!
,ajde sad mi je i drago da mi nis nije dala,jer me porod stvarno nije bolio 8)