Da li netko zna postoji li tamo apartman za babinjače? Znam da ga imaju Merkur i Petrova... za Vinogradsku nisam cula, pa me zanima...
Da li netko zna postoji li tamo apartman za babinjače? Znam da ga imaju Merkur i Petrova... za Vinogradsku nisam cula, pa me zanima...
Postoji. Ne znam detalje, ali znam da je prije 3,5 godine kad sam ja bila tamo rodila i nečija kći (ne sjećam se od kojeg našeg političara). Nismo je vidjeli vani uopće, imala je WC u svojoj sobi i tamo su joj dolazili u posjetu.
To je sve šta znam, apartman je bio u našem hodniku i vidjeli smo tko i kad joj dolazi. MI smo posjete primale vani, na hodniku...
Ima, ali ne može se rezervirati, ni platiti. Kad sam ja rodila, tamo je bila žena koja je imala ugrađem pejsmejker(kako god da se to piše), zato što je trebala mir. Meni se to činilo Ok.
Meni je svojedobno bio ponuđen taj famozni apartman. Odustala sam kad sam vidjela da je klaustrofobičan ( mala soba, kupaonicu nisam vidjela) i da je pogled kroz prozor u ružni zid zgrade. Ostala sam lijepo s cimericama i uživala. Samoća nakon poroda možda je dobra nekima: meni je trebalo društvo, a posjete sam tak i tak eskivirala ( bar one koje nisu nosile dodatnu hranu).
Ima .....kad se izlazi u hodnik (gdje su posjete) sa ljeve strane prije kupaonice.....
apartman je ok, al ja bi svisnula od dosade da sam sama bila..bilo nas 4 u sobi i iako smo klafrale 100 na sat i + bebaći opet umirale od dosade...
da, da vidla sam ta vrata, stalno su bila zatvorena.. ma bas me briga kaj sam sama, ja bi poludila jos jednom da nas je 4 u sobi kak smo bile.. nema zraka.. jednoj zima, druga hrce, treca place, ja ridam... katastrofa.. ja volim samocu pogotovo kad me nesto uzasno boli i kad sam sva izmrcvarena, onda trebam mir... a i tam bi mi mogli dolaziti u posjetu, ovak si odsjecen od svijeta, a moram priznati da mi je i higijena pojedinih zena bila neshvatljiva (krvavi ulosci zaljepljeni na dasci za wc, krv u razini ramena u tus kabini na plocicama itd)...
Da, to je taj jedan apartman, ali mislim da ne možeš platiti, oni tamo stavljaju po nekoj svojoj procjeni. Kad sam ja bila ove godine tamo je bila cura na čuvanju nakon umjetne. Išla sam kod nje i apartman uopće nije loš. Samo je pitanje kako doći do njega ako nikog tamo ne poznaješ.
Kad sam ja bila (6 mjesec ove g.) bila je u njemu ženska iz zatvora.Znam da su cure pričale i pričale i čudile se. Uglavnom morala je biti sama pa su ju tamo smjestili. Nazovi bolnicu pa pitaj za ap.
javit cu vam na kraju da li sam dobila apartman, ali mislim da ce mi ga morati dati... uopce ne zelim lezati u onom dijelu gdje si ko u zatvoru... ja sam nakon 7 dana postala homofobicna i histericna od muke, ne znam kako bi uopce lezala tamo da sam morala cuvati trudnocu... katastrofa. Svi su oni slabi na lovu... to je jasno poznato...
Ima apartman, kao sta su vec cure napisale.
Ja sam bila u njemu prije tri godine, nisam ga trazila, al posto smo prijatelji sa dr. Hermanom, on je rekao da me smjeste u aparatman.
Bilo mi je prekrasno, mir, tisina, imas svoj tus, WC, teta cistacica ti svako jutro detaljno ocisti kupaonu......
A najljepse od svega mi je bilo, sta sam rodila u 1 u noci, a muz mi je vec u 9 u jutro bio kod mene i gledao kako dojim malu![]()
Cak su mi i 31.12. donjeni TV da mi nebude dosadno na proslavi N. godine![]()
_________
N 28.12.04.
pa i ja sam racunala na pomoc doktora s kojima se poznam, tako da se duboko nadam da nece biti nekih vecih problema...
Potpisujem, pogotovo ovo s higijenom wc-a ... i ja bih isto apartmannema zraka.. jednoj zima, druga hrce, treca place, ja ridam... katastrofa.. ja volim samocu pogotovo kad me nesto uzasno boli i kad sam sva izmrcvarena, onda trebam mir... a i tam bi mi mogli dolaziti u posjetu, ovak si odsjecen od svijeta, a moram priznati da mi je i higijena pojedinih zena bila neshvatljiva (krvavi ulosci zaljepljeni na dasci za wc, krv u razini ramena u tus kabini na plocicama itd)...da mogu spavati kad hocu.
jucer sam saznala da je famozan apartman u stvari dvosjekli mac za one koje ga mogu dobiti.. doktori ga svojim poznatima ne preporucuju jer ga uglavnom koriste za pacijentice koje moraju biti fizicki odvojene od drugih zena zbog AIDSA :shock:, hepatitisa i ostalih zaraznih bolesti koje se prenose putem krvi i slicno... kad sam to cula jucer ostala sam sva zgranuta.. navodno nekad ne ociste bas kak spada jer ima tamo svakakvih zena cistacica - i sama sam se uvjerila da neke ciste tako da bi bolje ja sa trbuhom do zuba ocistila - pa ako naletis taman iza neke sidasice sta ti znas sta se moze desiti... kaj mislite curke o tome?
Ja rodila u medjuvremenu, bez apartmanai iz ove perspektive, ne bih ga niti trazila. Bilo mi je bas
na odjelu, imala sam dobre cimerice u sobi (iako sam nabavila za svaki slucaj i cepice za usi 8) ali nije trebalo). Detalje imate na topicu o doktorima i sestrama u Vinogradskoj. Moja ocjena - cista petica.
Mislim da sada idemo malo predaleko. Sumnjam da ce u bolnici dozvoliti da se nakon takvih slucajeva ne ocisti. Joj, bas me ovo sada iznenadilo...Hajde da ne unosimo nepotreban strah medju ionako dovoljno zabrinute trudnice...noklica prvotno napisa
Samo bez panike, ovdje se toliko puno educiramo na svim područjima pa neće biti viška utvrditi da virus HIV-a ne može preživjeti na neživoj površini tako dugo. Sve se sobe čiste, pa tako i apartman, poslije boravka bolesne osobe definitivno pažljivije i jače nego što se čiste "obične" sobe.
A hepatitis C, to mi je skroz smješno. U Hrvatskoj se broj zaraženih od hepatitisa C broji u desecima tisuća, gotovo u svakoj školi sjede djeca za koju pojma nemate da imaju taj virus, možda u svojem poduzeću pijete kavu baš s jednom takvom osobom...
Dok sam ja bila u rodilištu (a bila sam dva tjedna), prvo je u apartmanu boravila HIV pozitivna djevojka, a nakon nje kći jednog našeg uvaženog političara. Apartman se koristi i radi izolacije nekih rizičnijih kategorija pacijentica i radi privilegije ili želje za komfornijim boravkom onih koji to žele .
pa to je i moje misljenje da oni sve to drze sterilno i uredno i da si ne mogu dozvoliti drugacije, ali navodno je doktor sam rekao toj curi da bolje da izdrzi u sobi sa curama nego da ju se tamo smjesta da on nije zadovoljan razinom higijene i zato jer tamo borave rizicni pacijenti... e sad ako to doktor govori... ja idem iza bozica na zadnju kontrolu pa cu pricati sa doktorom oko tog problema. ako mogu dobiti apartman i ako mi on objasni da to ipak nije sve tako onda sigurno nemam namjeru biti u sobi jer sam precendrava i kad me nesto boli ili sam iznemogla trebam mir i samocu..