-
Trudničke gaćice ko na portalu - gdje kupiti?
Svaki put kad vidim one dvije trudnice na portalu koje se dodiruju trbusima, sline mi krenu curiti. Trbuh kreće 8) , ali mi fale gaćice.
U prvoj trudnoći nosila obične, samo sam ih spuštala ispod, ali sad bi baš rado one prave koje maze trbuh.
Ima kakva preporuka gdje potražiti? (hvala!)
-
mislim da bi ih trebale imati specijaliziranje trgovine donjeg rublja kao i trg za trudnice....
ja ih ne volim, pa ih nisam kupovala, (meni su bake dale par komada novih duuuubokihhh gačoka--to mi je super za spavanje) ali imaš i kupiti običnih dubokih koje nisu striktno za trudnice....čak i na placu...
za svačiji ukus i novčanik se može naći...
-
imaš tog donjeg veša u mtču u jurišićevoj, u aniti u gundulićevoj i dućanu koji prodaje jedno i drugo na TC Jarun.
eto...ima svega...
-
ja sam bila naručila u neckermannu, nisu bile loše. a jeftine skroz.
-
-
Ja sam kupila i koje inače nosim, samo veeelikeeee... Široke sa strane, niskog struka, a stane cila stražnjica, da se izrazim pristojno! Te mi najviše pašu!
-
Hvala curke na savjetima, baš ste super! Jedino.. još uvijek sam u nedoumici. Pogledala sam po ovim katalozima, neck i quelle, nije neki izbor trenutno.
Možda da odem u neki od dučana navedenih gore.
S druge strane, muči me kaj ak su to samo moje fiks ideje, pa si kupim a onda ne nosim jer ispadne da nije tak praktično kako izgleda
Ah, ovih dana sam sva smotana pa se ne uzrujavam puno, samo sam si smiješna kad pogledam s distancom 8)
-
Aqua,
Anita u Gundulićevoj i TC Jarun - zaista dobar izbor. Nije da je super jeftino, ali ja sam ih koristila u prošloj trudnoći i bila happy. Na obične gaćice nisam mogla ni pomišljati jer me je sve žuljalo. Najpovoljnije sam prošla u Austriji u C&A, a tamo sam si bila kupila i najbolju trudničku garderobu. Nije baš usput, ali ako te put nanese, zaista dobar izbor i povoljne cijene.
Ne znam kako je u trudničkim dućanima s odjećom. Ako će netko ići, neka javi za veš!
-
Ja sam ih kupila u c&a i stvarno su super. Pokriju citav stomak a nigdje ne stezu. I sad mi mama ne moze prigovarati da du mi leda i stomak stalno goli
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma