Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 70

Tema: Ima li šanse?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Ima li šanse?

Pozdrav cure!
    Nadam se da ćete mi moći svojim iskustvom i/ili znanjem pojasniti situaciju u kojoj sam se našla. Naime, za plodih dana prošli mjesec pojavili su mi se čudni simptomi. Ne bih se čudila da mi je tako već nekada bilo ali nije pa sam zbunjena. Pokušavam ostati trudna i možda na kraju samo malo previše osluškujem svoje tijelo. Dakle, za plodnih dana osjetila sam neobične bolove u jajnicima i donjem dijelu leđa koji su trajali nekoliko dana. Nakon toga nastavilo se probadanje u jajnicima sa povremenom boli u donjem dijelu leđa i puno sam puta osjetila mučnine. Grudi su mi bile kao za vrijeme PMS-a ali sa plavom žilom na rubovima. Na dan kad sam trebala dobiti mengu pojavio mi se smeđi iscjedak što nikada prije nije bio slučaj. Uvijek bi mi menga započela rozim krvarenjem ali se taj smeđi iscjedak na kraju pretvorio u krvarenje koje je količinski bilo puno slabije i trajalo kraće nego inače. Sada je već prošlo tjedan dana od kada sam dobila tu valjda menstruaciju i jedino što mi je ostalo su glavobolje i plave žile na rubu bradavica. Napravila sam dva testa, jedan tri dana prije očekivane menge i na mjestu gdje je trebao biti plus pojavile su se tri točke. Idući sam napravila dan prije menge i na mjestu gdje je trebala biti crta za trudnoću pojavilo se pola crte.
    Eh, nakon što ste se načitale recite mi postoji li šansa da sam trudna?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sanja koje si testove radila?Jeftinije ili skuplje?
    Najbolje da odeš izvaditi betu iz krvi!

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

po meni si ti trudna, ali odi izvadit betu definitivno

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Prvo sam radila Clearblue ali je za njega bilo sigurno prerano tri dana prije. Ja sam se ipak poveselila točkicama koje su se pojavile misleći da one znače da će se idući puta pojaviti crta. Drugi sam radila Chronolab test i taj je pokazao pola crte, tj. opet ništa konkretno.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Probaj sa intim+.Meni nikad nije pogrijesio. Iako ja mislim da si trudna...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Joj, tako bih voljela da sam trudna i neopisivo sam se tome veselila sve dok se nije pojavilo to krvarenje. Bila uvjerena da smo uspjeli, a sada sam zbunjena jer mi se pojavilo previše tih nesigurnih simptoma. Najviše me je ustvari zbunila ta bol u donjem dijelu leđa za koju tada nisam niti znala da je jedan od simptoma. Je li moguće da mi grudi uopće nisu natečene ako sam trudna, a opet postoji ta plava žila za koju sam uvjerena da je prije nije bilo?

Xenia23 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam radila 2 testa koja su na kraju pokazala negativnim a već sam bila dosta trudna... znači, ne valjaju...bila su neka jeftinija...

kad sam napravila 3 test, kupila malo skuplji, pokazalo se pozitivan, i kad sam otišla kod ginek bila već 2 mj trudna...

nisam se zabrinjavala jer mi je izostala menst jer sam se preselila s mora u zg, a inače me klimatski uvijeti ubijaju pa sam mislila da je promjena klime....bla bla,...a i nikad mi nije bila redovna....

stoga, draga, odi izvadi betu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

cure ti već sve rekle, odi raditi betu i bit ćeš 100% sigurna, sretno

Xenia23 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

moguće da mi grudi uopće nisu natečene ako sam trudna, a opet postoji ta plava žila za koju sam uvjerena da je prije nije bilo?

jako sam rano otkrila promjene na grudima, i čak sam po tome mogla zaključiti da sam trudna iako su testovi bili negativni...

bradavice se malo proširile i ispupčile, potamnile i one sitne točkice po bradavicama malo se izbacile....i naravno kako ti kažeš te neke plave žilice, veće i manje.....

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Imate pravo, otići ću vaditi betu pa ću barem biti sigurna!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

a gle...ja sam uvijek kupovala onaj za 20 kuna i sasvim je dobar...ako si trudna pokazat ce ti svaki...

ja sam ti imala tako nesto kaj ti opisujes, otisla doktoru i ispostavilo se da imam malo povecu cistu kaj nikad nisam imala... cista je puknula i za mjesec i pol ja ostala trudna..

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Sanja091 prvotno napisa
    Joj, tako bih voljela da sam trudna i neopisivo sam se tome veselila sve dok se nije pojavilo to krvarenje.
    ja sam isto imala neko lazno krvarenje kad je trebala doci M, pa nisam bila sigurna. onda sam pricekala dok je stvarno prosla mogucnost da cu dobiti, napravila test i pojavila se crta.

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Idući sam napravila dan prije menge i na mjestu gdje je trebala biti crta za trudnoću pojavilo se pola crte.
    U prvoj trudnoći mi je bilo tako. Samo pola crte, ali nakon vađenja bete bilo je sigurno.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Budući da mi je ljekarna blizu i da mi je dugo čekati da uspijem otići u laboratorij kupila sam Intim plus i čekam da mi se napuni mjehur, pa možda bude treća sreća!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

najbolje je ipak raditi s prvim jutarnjim urinom jer je najveća koncentracija beta HCG, ovako preko dana ti se urin razvodni i može biti manja koncentracija ako si jako malo trudna pa ti neće detektirati ili će ti biti jako svjetla crtica pa opet nećeš ništa biti sigurna, mislim napravi test ali po mom mišljenju samo se uzaludno uzrujavaš i istražuješ po sebi, napravi betu ako si u mogućnosti da se riješiš dilema

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam radila samo testove jeftinije od 20 kn i jednako su dobri kao i skuplji, mislim da sam neke platila i 13 kn( trekice bez one plastike) i uvijek su pokazali točno (kad nisam bila trudna jednu crtu, a kad sam bila dvije).

možeš kupiti nekoliko jeftinijih testova i testirati se još par puta, bar ti neće biti žao novca jer ove trakice stvarno nisu skupe.

Xenia23 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

obavezno javi!!!!!!!!!!!

sretno[/b]

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ah, - !
    Nema predaje, možda ćemo idući mjesec imati više sreće!

Hvala vam cure!

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Nisam ni ja bolje sreće,
    sve se nešto ponadam pa ništa.
    Prije dva mjeseca su me grudi ludo boljele dvije pune sedmice, ja cvjetala,
    a na kraju - ,
    prošli mjesec isto tako, ali dobijem m nakon 19 dana!!!
    Ako ni ovaj mjesec ne upali odoh doktoru...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sonja,nataša sad se malo isplačite i skupite snage za sljedeci mj.
    ja se iskreno nadam da cete i sebe i nas vec u sljedecem ciklusu obradovati s pozitivnim testom

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Sretno za drugi puta!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Bila sam kod ginekologa i budući da nema ultrazvuk u prostoriji odlučio mi je opipati maternicu i na temelju toga odlučiti što dalje. Prvo je rekao da je zadebljana i da je veličine mandarine, a onda se ispravio i rekao da je veličine naranče. Uglavnom, rekao je da sutra ujutro s prvom mokraćom napravim test i ako je pozitivan da mu se javim, a ako je negativan da se primimo posla jer bi ovaj tjedan trebala biti ovulacija!
    Treba sada dočekati jutro... O čega još može maternica biti zadebljana?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kako misliš nema ultrazvuk u prostoriji, pa zakaj onda niste otišli u drugu prostoriju gdje ima ultrazvuk? Mislim da si se jako izmučila ovih dana, jednim jednostavnim vađenjem krvi, odnosno bete mogla si sve znati, žao mi je jer mi ova tvoja situacija baš liči na nešto silno iscrpljujuće

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ah, zastarjela ordinacija i prepuna čekaona trudnica koje čekaju ultrazvuk u 19 sati. Mislim da me zato nije slao na ultrazvuk jer kad sam ušla u ordinaciju rekao je da sam ja zadnja. Znam da sam mogla ići vaditi betu ali ne znam zašto nisam otišla, stvarno ne znam. I sada razmišljam o tome da idem. Sad kad sam već krenula krivim putem poslušati ću dr. i napraviti test ujutro jer bi sada test stvarno morao nešto pokazati.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hajde onda šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~ da ovo mučenje završi jednim velikim, ogromnim plusom, pa da onda konačno nema više sumnje, a onda će valjda tvoj ginić napraviti jedan kvalitetan pregled

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala ZO! Nadam se da će biti plus, a ako ne sada onda barem idući mjesec! I, imaš pravo, bili su mi ovi tjedni prava mala katastrofa sa naglim usponima i padovima!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za + ili dvije crtice
    mi se mučili 6 mj kad sam rekla MM sad kad prođe menga idem doku napregled ne želim više se gristi i mi se opustili, a mengu nisam dočekala, nakon ohoho mjeseci došle dvije pa ja MM ajmo mi opet dok tvornica radi vidiš potpis
    opusti se i bit će ok, kako je meni rekla sestra kod mog gin nije ti to draga - halo pica - kad ti hoćeš
    SRETNO !!!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

sanja u mene su testovi isto tako prosli - jedan je imao isprekidanu crtu jedan vodoravnu umjesto okomitu bila sam trudna....
    drzim fige da si i ti!!

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Meni je Clear blue nakon 2-3 dana kašnjenja pokazao negativan rezultat.
    Tjedan dana kasnije sam probala s Intim + i činolo mi se da nema crte (bila je nevidljiva). Nakon kojih sat vremena crta se vidla ali jaaaaaako slabo. Jedva. Oni koji nose malu dioptriju nebi je vidli! Budući da na testu piše da se rezultat gleda samo unutar (mislim,nisam sigurna) 5 min, smatrala sam ga nevažećim,a evo me u 38. tjednu. :D
    Ja sam uvjerena da bude nešto.....

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ovako zadnja vjestica bila 14.07 sljedeca je trebala doc 11.08, ali nema je i nema simptoma, 15.08 napravila test i nazalost negativan, danas je 21.08 a jos je nema, dali je moguce da sam prerano napravila test, bilo je kasno navecer i bio je onaj od 15 kuna kada sam se testirala

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj didy prvotno napisa
    ovako zadnja vjestica bila 14.07 sljedeca je trebala doc 11.08, ali nema je i nema simptoma, 15.08 napravila test i nazalost negativan, danas je 21.08 a jos je nema, dali je moguce da sam prerano napravila test, bilo je kasno navecer i bio je onaj od 15 kuna kada sam se testirala
    test bi bilo najbolje raditi s jutarnjim urinom, probaj ponoviti sutra ujutro sa možda nekim tipa Intim, a ako je neg. onda trk giniću

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Drage moje evo i ja se nadam T.
    Ovaj mjesec sam počela raditi na novom radnom mjestu i bila sam totalno fokusirana samo na posao.
    Danas sam skužila da mi menga kasni,doduše tek 2 dana ali....nada je ogromna,pogotovo stoga što već neko vrijeme pokušavamo i ništa.
    Ovo je prvi mjesec da T nisam ni spomenula niti pratila ovulaciju.
    Možda mi M nije stigla zbog stresa,ne znam...imam osjećaj u trbuhu ko pred mengu,temp.,mi je 37.2,i često i obilno piškim.
    Strah me veseliti se...
    Što vi mislite?...predpostavljam testić

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Draga Lenni,
    Budući da, nažalost, još nisam imala priliku osjetiti prve simptome trudnoće mogu ti samo reći da se nadam da se radi o bebici!
    U zadnje vrijeme puno čitam o tome i uspoređujući pročitano na raznim stranicama, mislim da si trudna!
    Napravi test, ili ako si u mogućnosti izvadi betu!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Sanja i ja tebi isto želim.
    Sjedim sama za kompom i osluškujem svoje tijelo,tražim neki znak T a sve mi upućuje na skoru mengu.
    Sad me je i donji dio leđa počeo boliti,tak mi je uvijek pred M.
    Jedino kaj mi nikad ne kasni,joj ne znam.
    Strah me otići po test,grozno mi je kad vidim taj minus.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Znam koliko je stresno testiranje jer sam se ovaj mjesec tri puta testirala ali jednostavno mislim da će ti u svakom slučaju biti lakše kada ćeš znati!Niti ovo iščekivanje nije baš ugodno!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Da u pravu si.
    Ujutro trčim po test.
    I sad bi, ali mislim da je prvi jutarnj urin sigurniji za testiranje.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mislim da se intim plus može raditi u svako doba dana(za slučaj da ne izdržim).

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Za slučaj da ne izdržiš Intim plus možeš raditi u bilo koje doba dana, a ako ti sad već kasni 2 dana mislim da bi test mogao nešto konkretno pokazati!
    Imaš i povoljnijih testova na kojima piše da se mogu raditi i nekoliko dana prije očekivane menstruacije i mogu se raditi u bilo koje doba dana!
    Pitaj u ljekarni!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Hvala Sanja.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma, nema na čemu!
    Samo javi rezulatat jer sam i ja nestrpljiva sada!

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure, držite mi fige, kasni mi dva dana!!! :D

Sva sam ko na iglama, al strpiću se još koji dan prije nego kupim test.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

:D :D
    Sretno! Nadam se da će biti +!!!
    Uh, ne znam samo kako možeš čekati još par dana kad ti već kasni!
    Svaka čast na strpljenju, mogla bi meni malo posuditi!

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sanja 091,a tvoj rezultat testa?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Bio je nakon svega negativan ali smo ovaj mjesec ponovno iskoristili plodne dane i naravno opet živimo u nadi!
    Imam osjećaj, ponovno, da se nešto događa ali se bojim da me taj osjećaj ne prevari kao prošli mjesec!
    Imam povišenu temperaturu, i imam problema s probavom što do sada nisam imala, a sad...
    Samo da opet nisam nešto umislila!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sanja sretno

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sretno cure!
    ~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše plusiće!!!!

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Draga Sanja, posudiću ti kilometar živaca i strpljenja koliko hoćeš
    al ja ne mogu više minusa na testu,
    bila bih opet depresivna ko zna koliko dugo,
    ovako mi je nekako lakše
    pravim se da se ništa ne dešava

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala Nataša!
    Nadam se da ćeš ovaj puta imati + i da se nećeš ponovno razočarati!
    Ja sam danas opet izmjerila temperaturu i bila je 37.
    To je već treći dan da mi je ili 36,9 ili 37 ili 37,1 u bilo koje doba dana.
    I ovaj se puta nadam ali neću previše jer mi prošli mjesec nije bilo zabavno iščekivati polovične rezultate od koji je na kraju prevladao - !

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •