Pozdrav cure!
Nadam se da ćete mi moći svojim iskustvom i/ili znanjem pojasniti situaciju u kojoj sam se našla. Naime, za plodih dana prošli mjesec pojavili su mi se čudni simptomi. Ne bih se čudila da mi je tako već nekada bilo ali nije pa sam zbunjena. Pokušavam ostati trudna i možda na kraju samo malo previše osluškujem svoje tijelo. Dakle, za plodnih dana osjetila sam neobične bolove u jajnicima i donjem dijelu leđa koji su trajali nekoliko dana. Nakon toga nastavilo se probadanje u jajnicima sa povremenom boli u donjem dijelu leđa i puno sam puta osjetila mučnine. Grudi su mi bile kao za vrijeme PMS-a ali sa plavom žilom na rubovima. Na dan kad sam trebala dobiti mengu pojavio mi se smeđi iscjedak što nikada prije nije bio slučaj. Uvijek bi mi menga započela rozim krvarenjem ali se taj smeđi iscjedak na kraju pretvorio u krvarenje koje je količinski bilo puno slabije i trajalo kraće nego inače. Sada je već prošlo tjedan dana od kada sam dobila tu valjda menstruaciju i jedino što mi je ostalo su glavobolje i plave žile na rubu bradavica. Napravila sam dva testa, jedan tri dana prije očekivane menge i na mjestu gdje je trebao biti plus pojavile su se tri točke. Idući sam napravila dan prije menge i na mjestu gdje je trebala biti crta za trudnoću pojavilo se pola crte.
Eh, nakon što ste se načitale recite mi postoji li šansa da sam trudna?