Nataša ~~~~~~~~~~~~~~~~ za +
Nataša ~~~~~~~~~~~~~~~~ za +
Nataša, ima li novosti?
Nadam se da ćeš uskoro javiti dobre vijesti!
Nadam se i ja, ali ne ni ovaj mjesec :/
Lako je meni, ja se onda okrenem sva prema mom Gabrijelu,
nosam ga okolo, isto dvije koale, ne skidam ga sa sebe.
I svakakve vratolomije radimo, ali uvijek u prvoj polovini ciklusa, poslije pazim da ne pretjeram.
I kad se igramo sve zamišljam da nas je više
Ponekad zavidim ljudima koji su dobili blizance ili trojke.
ja ne, ja sam blizanka i ne mogu to niti zamislit... ponekad je tesko i s jednim na kraj izac a kamoli dvoje...Nataša,Sarajevo prvotno napisa
~~~~~~~~ za plusic
Drage moje,
danas sam ugledala svoje dvije crtice! :D :D :D :D :D
Četiri dana prije očekivane vještice sa one step testom i to ne iz prve jutarnje mokraće!
Naravno, testirati ću se još za koji dan ali se nadam da su ove dvije crtice ono što se neće promijeniti!
Evo cure, samo da Vam zahvalim na strpljenju i pomoći!
Svima koje očekuju plusiće želim da ih čim prije ugledaju!![]()
sanja bravo :D
Sanja bas mi je drago...:D
ista stvar i kod mene. potpuno identično probadanje i bol! I smeđi iscjedak čak nekoliko dana! test negativan, ali tamo gdje se trebala pokazati crtica pokazala se slabo vidljiva, kao obris. Onda sam prokrvarila, ali nekako čudno, ne kao i dosad. Sad mi opet curi smeđi iscjedak :?Sanja091 prvotno napisa
Ne može se niti se neće promijeniti.Sanja091 prvotno napisa
![]()
Čestitam! :D
Čestitam Sanja!!!! :D :D :D :D
anabela ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sanja slazem se da se ne moze promjeniti.. Ja sam delala test odmah ujutro...bil je pozitivan pa sam oko 12 napravila opet da vidim hoce li opet biti i naravno bio je (i to onaj za 20kn). Otisla odmah dr. koja mi je potvrdila i u facu mi se opalila smijati kaj sam delala dva testa..
kad se sjetim koliko sam ih ja napravilau apoteku kad bih išla kupovala sam 3-4 testa(nek se nađe) apotekarica me gledala onako zbunjujuće,kasnije se navikla
![]()
Sanja čestitke~~~~~~~~~![]()
čestitam :D
Čestitam od:D
cestitam od sveg![]()
![]()
![]()
![]()