-
MM kad se uhvati posla (a treba ga nagovarati dugo) zna sve
mi smo do sada imali majstore samo za klimu,
stric koji se bavi sličnim stvarima u njemačkoj ga je naučio raditi sa knaufom, pa tako imamo sve ugradbene ormare, čak i ormarić u kupaoni i cijela kuhinja nam je fiksna, a kad mi dojade fronte mogu samo njih zamjeniti, regal (znate što mislim-oni minimalistički) je isto od knaufa
sad se sigurno pitate o čemu ova brije pa provjerite na slikama
(u albumu "sobica...")
nemamo veliki stan (oko 60 m2 + 10 m2balkona) i još je potkrovni, teško ga je bilo namjestiti pa smo sve uglavnom radili sami
sveki se križala i pitala jesam li normalna jer njoj nije normalno ako svakih par mjeseci ne okrene sve naopako, a ja tako i tako nemam baš puno mogućnosti za to čak i da nemam fiksni namještaj
postavlja pločice, opločio nam je balkon i stepenice, napravio ograduličnu i balkonsku, željezne i drvene, nadstrešnicu, ivanu prematalicu
kumu je gotovo cijeli stan obložio knaufom i napravio mu ugradbeni ormar i pregradni zid
e sad, kad treba nekom drugom nešto pomoći ne mora ga se 2 put pitati, a doma ga nagovaram 100 godina, a onda kad se uhvati posla nikada stati
:/
svakodnevni kućni poslovi...kad ga zatražim napravi ali odlaže dok ne poludim, sam će se sjetiti tu i tamo ponešto tipa složiti krevete, spremiti prljavo suđe u perilicu ili oprati ručno, objesiti veš ili ga skinuti
ne kuha ni ne pegla nikada!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma