Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Umebeshi šljive

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Umebeshi šljive

Dakle, te umebeshi šljive, koje su mi preporučili protiv žgaravice (grozno me muči), našla ja i samo jedno pitanje: kak se to jede?!? Pojela sam jednu ujutro i skoro povratila, to je nekaj najodvratnije kaj sam probala u životu. Ima neko drugi način, u nečem, s nečim?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Znaš kaj, odi malo na neke stranice o makrobiotici i makrobiotičkoj kuhinji, mislim da se te šljive namaču u vodi, al nisam baš sigurna.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Imaš kupiti pastile baš za žgaravicu.
    Nisu tak odvratne, no to je okus na koji se moraš naviknuti

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj jedini spas je donat mg. Popijem navecer ili ako osjetim da me pece oko 2dcl i zgaravice nema. A ni zatvora...
    Tko god da ga je smislio, ja bi mu ljubila noge

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

bademi. zakon

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

potpisujem za pastile, koštaju 50 kuna, ima ih ko u priči u bočici. meni su uuuuuužasne, ali funkcioniraju.

super mi je kaj na pakovanju piše da se ne smije više od 15 tih kapsulica dnevno. pa koji luđak može 15 komada tog užasa pocuclati, da mi ga je vidjeti.. :?

JelenaML

Početno

meni pomazu bademi
    kafa uvece mi je definitivna smrt
    procitah negde na forumu da nekoj od cura pomaze sladoled. pre neko vece je i meni bas legao, na onaj haos u grudima i zelucu, ali mislim da je to vec individualno
    no, rekla bih da bademi prevazilaze neki individualni dozivljaj, jer vidim da pomazu mnogim curama. meni licno kao da upijaju kiselinu

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne, evo, nemrem niš hendi za te šljive naći, sve su neki recepti s kuzuom, juhama, rižom, dakle, kuhanje a ja bi to da je nekaj brzo. Ne da mi se sad svaki dan bijesne gliste izvoditi a navodno su iber-zdrave i izvor željeza, kalcija, urana i štatijaznam. I koštale su malo bogatstvo pa mi ih je idiotski baciti.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

umeboshi sljive zajedno s tim kuzoom i tamari sosom - odlican lijek ako ti dijete ima proljev i povraca. smiruje u trenutku.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Skužila sam! Eureka! Izvadi se koštica, šljivu u sok od marelice, malo izgnjeckati i sam suknuti. Skroz podnošljivo. Mama hrabrost, može neki jednostavni recept s tim kuzuom (nisam od kužine baš)? Pa si to spremim za bebu, zlu ne trebalo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •