izgleda da ja dolazim!!!!!
moj sinek izgleda ne misli još nikud od mene!!!![]()
da vidim jesam li razumjela?!
na knežiji u 10 h??
preko puta mercatora??
može li broj moba na private tak da zvrcnem ak se izgubim?
izgleda da ja dolazim!!!!!
moj sinek izgleda ne misli još nikud od mene!!!![]()
da vidim jesam li razumjela?!
na knežiji u 10 h??
preko puta mercatora??
može li broj moba na private tak da zvrcnem ak se izgubim?
ja ću neki drugi put, sorry
malo mi je izvan ruke a i nekako sam si teška posljednjih dana i još ivan pa na tramvaj, malo mi je too much
ali čekam izvješće sa slikicama!![]()
xenia 23 mislim da je kod konzuma, pogledaj upute na prethodnoj strani, šaljem ti i br moba na pp
yasminbaš sam se veselila da ću te upoznati
znači 10h knežija!
Ja ću malo zakasnit jer smo u pola 10 naručeni kod zubara s Rokom,ali dolazimo. Pliz broj moba na pp
annie poslala sam ti br mob, mi ćemo sjest i čekat te, a daj i ti meni br mob da ti mogu javiti di smo točno.
Znači u desetku se vidimo... Vrcki daj broj na pp ja ti šaljem svoj...
Makar vidit ću 3-4 trbušaste mame pa se priključim... Možda malo zakasnim...
Ja neznam do Knežije. Je ću onda drugi put. Lijepo se provedite.
Nažalost meni je do Knežije daleko a i tamo se ne snalazim baš, drugi put kad bude bliže. Uživajte i za nas ostale, pozdrav!
Ja sam zabrijala, zubar nam je ranije, tako da dolazim na vrijeme
sa savskog mosta lijevo - uđeš u skroz desnu kolonu. na prvom raskršću desno - odmah prije semafora (lijevo je jarun, ravno selska), cca 100 m od semafora na sljedećem raskršću lijevo (desno je baskiera) , i cca 100m od toga je konzum na desnoj strani ulice...ariya prvotno napisa
![]()
jel neko bio na toj kavi?????????????? večeras sam vidjela kakvo prekrasno igralište su napravili na livadi ispred kafića... :D
Tek sad vidjela da se kafeniše po knežiji!! I ja bih slijedeći put, ak je netko jos zainteresiran....
Da stvarno i igralište iza kafica je stvarno pun podogak - konačno!