Stranica 3 od 6 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 280

Tema: Blizanci-razmjena iskustava-12

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Val, cestitam!!! Puno srece cijelo tvojoj obitelji!

MM kaze da bi mozda, mozda i mogli jos jedno dijete imati, ali kad bi znao da ce biti curica ... ja trenutno bas nisam sigurna... :/

Drage cure,
    Evo da vas malo pozdravim. Moji decki presli 3 mjeseca, noci su malo lakse, ali preko dana je prava "igranka"... Jako rijetko imam vremena ici malo na internet, a kronicno mi fali kontakt sa svijetom (mirovala trudnocu, pa mjesec dana u bolnici pa sad sama s deckima vecinu dana, a ruzno vrijeme... uff... ja bih vaaaaaaaaaaaaaaaan).

Pozdrav svima!

dupla duplica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Anja, drži se!!! Najteže si pregrmila, a uskoro će proljeće i onda s nama u šetnje!!! (pelene su kod mene još)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jedna velika čestitka hrabroj mami Val, svijet je postao ljepši za još jedno mjesto.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo i mi doniramo već treći put Petrovu trudionicu, da je Vinogradska bilo bi i duplo više, za puno malih novih bebača i boljih uvjeta,juuuuhu

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj dupla duplica prvotno napisa
    Mija, divno je čitati kako napredujete,
    i svečano papanje će bit veselo
    - malo zavidim na cjelonoćnom spavanju (kako si to uspjela ),
    Nisam uspjela,oni su odlučili;prvo Jan i nakon 2 noći i Katja;na cici su uz dodatak boce.
    Krivo mi što nisu isključivo na cici ,a s druge strane i drago jer smo poluuspjeli nakon skoro mjesec dana boravka u bolnici.
    Papaju ko veliki;rižine pahuljice,jabuku,mrkvu,vani smo svaki dan (ako ništa ne pada) od 12-14,onda hranjenje,igranje,dremkanje...dani mi lete ko ludi :shock:
    Ja sam krenula 2xtjedno na trbušni ples i uživam :D
    Puse svima!

Girica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Super mi vas je čitati!
    Evo da se i mi javimo. Moji imaju 10 mjeseci. R već po malo hoda pridržavajući se uz ogradu, dok je A tek na sklekovima a ni ne sjedi još samostalno. Vježbamo, ali dr kaže da se ne zabrinjavamo jer da je on tek malo hipotoničan i buco. Ima li joše netko iskustva s hipotonijom?
    Mija32, super da i tvoji spavaju cijelu noć. Moji to već dosta dugo prakticiraju! :D Kako stigneš i na ples? Ja samo spremam po kući kad god uhvatim "slobodnog" vremena.
    Papaju skoro sve i imaju dobar apetit. Van trenutno baš i ne idemo često jer su non stop virozni. Stariji sin valjda donese iz škole i tako u krug.
    Pozdrav svima.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Drage mame,
    nakon dugo, dugo vremena javljam se ponovno. Ja sam počela raditi prije 5 mjeseci i od onda ne stignem više niti oprati kosu, a kamo li pisati na forumu. Moji Nina i Dario sada imaju godinu i sedam mjeseci. Prije isto toliko nisam mogla niti zamisliti koliko će to brzo proći. Svakoga dana su mi sve ljepši i sve zanimljiviji. Najbolji su njihovi pokušaji u imitiranju starijeg brata. Što je još specifično, nakon svih mojih muka sa nespavanjem - još uvijek je tako. Malci se stalno bude, jedino što smo ih sada odlučili uzeti u krevet. U sred noći kada se probude po prvi puta, tata uzme Daria, a ja Ninu i tako spavamo do jutra uz još nebrojeno buđenja. Ako ništa drugo, makar ne moram sve sama.
    Pokušat ću se javljati malo češće. Iako nisam bila ovdje sa vama, često sam se sjetila foruma i trenutaka provedenih uz ove redke.
    Twinsica, si uspjela osposobiti kolica? Jesu li ti uopće poslužila?
    Pusa svima!
    kuki

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Sorry, ne twinsica već dupla duplica. Stvarno me nije bilo dugo.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kuki, klinci su ti predivni .

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bok Girica i meni je malena imala problema sa hipotonijom, previše je zabacivala glavu unazad i savijala se u struku, al uz redovne vježbe s razvojem je to nestalo, propuzala je rano sa 6- 7mj al je dugo puzala vojnički, samostalno je prohodala bez pridržavanja na svoj rođendan, sada je sve to iza nas, uz redovite posjete fizijatru i fizioterapeutu sve će doći na svoje.

dupla duplica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hej, kuki!!! dobronam došla natrag, baš zadnje vrijeme mislim na tebe....
    sorry što se nisam javila, kolica su još kod mene, malo sam ih ja koristila, malo frendica, ali teška su jako i nespretna (ono što se prednji kotač ne rotira me uništava) pa sam si ja nabavila dupla kišobran od ABC-a a tvoja čekaju da ona mama (za koju sam te i pitala) rodi - evo, svaki dan treba rodit dva dečkića...
    žao mi je da ne spavate ni vi, i mi još uvijek se budimo sto puta, cicamo ,ali nije u tome stvar kao što kažeš, nego ne znaju se sami uspavat dalje, pa dam ciku i mir.
    mi u gripi svi, pa sam jaaaako umorna, idem dalje...
    svima.
    twins, kako ti?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Val, čestitke od srca!!! :D

Evo da se i mi malo javimo. Moje cure su napunile 9mj. Nika je propuzala, a seka će valjda ubrzo. Počeli smo s dohranom prije 8mj i vole isprobavati razne okuse, ali nemamo još pravi obrok, već je mamino mljekeco i dalje glavna hrana.
    Noći su nam isto burne. Dosta su zahtjevne i treba ih stalno animirati.
    Razmišljamo o kupnji nekih lakših kišobran kolica jer su nam ova turbo teška i komplicirana.
    Pozdrav svima!

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Da se malo pohvalim;Jan ima prvi zubić ja sam se sva rascmoljila kad ga je baka skužila

dupla duplica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tea, lijepo je čuti novosti!
    Mija, bravo za zubić... :D

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Uletavam ko padobranac - maloprije je moja kćer odvela svoju lutku da piški na WC, uredno joj skinula gaćice, posjela ju na školjku, obrisala papirom kad je beba "piškila", povukla vodu i ponosno lutku poljubila kao nagradu za dobro "obavljen posao"!
    Eh kad bi još i sama piškila naWC-u...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ola duplicke moje!!

hvala vam na cestitkama i dobrim zeljama!

doma smo vec tjedan dana, braco i seka super reagiraju na prinovu.
    ljube ju i maze tko da su joj prenjeli prehladu pa se sada, uz dojenje, mucimo i s time.

ljubite i mazite svoje duplice/triplice

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Val velika tebi, Lari i dvojcu.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Val

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Čestitke Val, želim vam zdravlja i sreće!
    Vibre za Stelu
    Pitanje za Kuki kako ide posao + njih troje?
    Napisala sam lijepi dugački post i sve mi se zbrisalo pa sad imam vremena samo za ovaj kratki.
    Pozdrav svima!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Bok curke,
    Mari pitas kako mi je na poslu i doma? Dan mi završi prije nego što je uopće započeo. Najgore od svega je to što radim dvokratno i to svaki dan u tjednu osim jednoga koji mi je slobodan. Doma sam svega 3 do 4 sata. Čak niti ne mogu reći da sam sa djecom, jer tada MM pričuva njih da ja mogu na brzinu pospremiti, oprati veš i suđe. Vrijeme koje provedem sa djecom je, stvarno, vrlo, vrlo kratko. Nekako smo se organizirali za sve drugo. S obzirom da i MM ima obveze dvokratne, imamo tetu čuvalicu koja nam je stvarno super, za večernju smjenu.
    Razmišljam o promjeni posla. Da makar odradim jednu smjenu pa da poslije budem doma.
    Pospremala bih najradije kad klinci spavaju, ali što kada se bude pa ih treba ići smirivati i uspavljivati. Ja mogu početi peglati i onda nakon pola sata drž, ne daj, buđenje, bi spavali - ne bi spavali ...
    Jedina pozitivna stvar u svemu je da kada sam počela raditi sam odlučila i smršaviti. Kao ono, sad sam rodila svu djecu pa bih se konačno sredila. Uza sve moje obaveze uopće mi nije bilo problem smanjiti prehranu tako da sam sada lakša za oko 7 kg.
    Malci su mi fakat super. Jako se svi vole. Sada su se počeli igrati svi zajedno. Ponekad me Karlo pita kada će Nina i Dario početi pričati no i to je po malo krenulo. Blizići u svemu kopiraju starijeg brata, a on beskrajno voli skakati u svim oblicima (na krevetu, sa kauča na pod, na podu itd.) tako da to i oni onda ponavljaju. Oprez 24h na dan. Samo da se ništa ne desi .
    Uza sve to smo i kupili kuću i moramo iseliti iz stana ubrzo. Sve me stišće frka kako će se to odigrati. Stan bi nam bio mali pa smo morali razmišljati o budućnosti.
    Pozdrav svima.

dupla duplica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hej, kuki!
    lijepe novosti....baš ti je veselo, ko i meni - i moji svi stalno skaču...
    čini mi se dobra ideja da promjeniš posao, djeci će trebati više tebe, a ovako jedva preživite osnovne obaveze...ma slično i mi, ali vidim kolko mi znači da sam doma i da mm radi 8 sati, a ostalo je s nama. i ovako jedva stignemo nahranit i presvuć ih sve, slabo se igramo s njima i sve je nešto kratko u prolazu...a oni željni maženja, igre, razgovora...i malo biti na samo sa svakim roditeljem.

al ti si uspjela i na dijetu - pa di ćeš, ženo, i tak si mršava!
    jedva čekam da jednom na miru dođem u Poreč na cijeli vikend pa da stignemo kavu popit kako treba.

dupla duplica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a šta je s nama novo? puno pričamo, osobito Niko, i obožavamo Traktora Toma (on ga zove Tom-Tom), Tabise i Baby Einstein....Matijica voli autiće i kockice, igraju se i alatom, a vole se i vrtiti na uredskoj stolici (rrti- rrtiiiii....)
    sad nanaju i mama ide ukrast pol ure da čita knjigu. i to se desilo - jeeee!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo, opet malo i nas...

Tu smo, sve regularno, zdravi (da pokucam u drvo ). Ja bila nesto prehladjena, ali klinci na svu srecu nisu nis pokupili od mene.

Brbljaju sve u sesnaest, ponavljaju nove rijeci - stagod da mama trkelja, oni ponavljaju, a 'stare' rijeci usavrsavaju . Vole 'citati' knjigice (osim ak' se ne pograbe oko iste), oni pokazuju razne pojmove, a mi im citamo. Vole slusati kaj im se prica.

I da, jucer smo bili prvi put kod zubara s njima i proslo je :D . Teta ih je dizala i spustala na svom stolcu, prali ruke u onom malom lavaboicu sa strane, pustala im 'vjetar' iz onog iz ceg ide zrak kad popravlja zube, ... A u pratnji bili i mama i tata i baka i deda (za svaki slucaj).

Girica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Twins mama, i moj A tako zabacuje glavu nazad i sav je lelast, ali ima napretka! Propuzao je. :D Kako vježbamo, shvatio je kako se dolazi iz puzećeg položaja u sjedeći ali još mu ne ide samostalno sjedenje. Nadam se da će i to uskoro. Puže, puže i onda legne na trbuh da se odmori, pa opet na puzanje. Idemo na Goljak. Srećom krenuli smo odmah poslije rođenja iako dečki nisu imali patološki nalaz UZV mozga.
    Jako su mi dobri, da ih pohvalim. Vole slušati dječje pjesmice, na što A radi sklekove a R pleše, sve u ritmu. Dobre su spavalice i jaaako vole velikog bracu.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mi kupili ovaj tjedan nova kolica Peg Perego Aria Twin. Imaju 8kg, a ova naša stara 22kg (Hartan).Iako su teška, dobro su nas poslužila dok su bebačice bile male. Probat ćemo ih prodat. Uf, možda ću moć sad i sama snjima u šetnju. E samo da još prestanu plakati u vožnji!
    Nika puže ko velika po cijelom stanu, ali pokušava se i penjati svukud pa je puna modrica jer se često udari. Ema se počela vući ko vojnik na prednjim rukama, ali guzu neće da digne. Pređe isto pol stana tako i laktovi su joj skroz crveni.
    Duplice, gdje si nabavila Tabise? Moram i ja početi s nekim crtićima.

dupla duplica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

lijepo je čuti novosti od svih vas.
    Tabise..imam nešto na kazetama još od kad su mi LL bili mali, a nešto su mi curke upržile -netko skidao s neta valjda.
    probaj nabavi Baby Einstein pa vidi - to je super za malene.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Evo i nas malo,jučer smo bili na kontroli i cijepljenju.
    Jan ima 8200 i 75,a Katja 6200 i 67,5,malo smo svi plakali kod pikice i sve je dobro.
    Obavili smo sve moguće pretrage,sve je 5;tako da nam sada ostaju redovita cijepljenja i fizijatar s kojim sam se dogovorila da nam dolazi 1x tjedno privat doma (hebate al su skupi,al nema veze).
    Počeli smo planirati prvu rundu mora (idemo u Nin vjerovatno) negdje krajem 5 početkom 6 i nadamo se lijepom vremenu
    Toliko od nas,puse svima

dupla duplica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

:D lijepo, Mija.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

MIJA 32, o super vijesti s pregleda! Fino su ti dječica narasla!
    I bravo za more! I ja bi i ja bi, mi kakti planiramo nešto za uskršnje praznike ali vidjet ćemo.
    Nabavili smo baby mcdonald pa malo gledamo. Inače Nika mi ima ovaj tjedan trodnevnu groznicu (temperatura i osip) pa ju malo mazimo i pazimo. Ema je isto imala prošli tjedan.
    Mamasch, kako je Stela?
    Val kako je bebica?

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj tea2 prvotno napisa
    Inače Nika mi ima ovaj tjedan trodnevnu groznicu (temperatura i osip) pa ju malo mazimo i pazimo.
    ozdravilice

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Cure, supe rmi je čitati kako vam bebači napreduju, a ove boleštinice će brzo proći, hvala Bogu ljepši su dani pa možemo biti vani s djecom što nam svima puno znači za zdravlje! Pusa ozdravilica svim šmrkavcima

Stela još nije bila na operaciji, čekamo termin, grizemo nokte i pravimo se da je sve OK, makar je meni muka od svega i zbilja bih htjela da joj ovo bude zadnji operativni zahvat u životu, ali to se nikad ne zna, moramo ju pustiti da raste, da ide na terapije i da se noga razvija kako je priroda predodredila pa ćemo vidjeti.
    Samo se nadam da ćemo obavit operaciju što prije, da se skine iz gipsa prije ljetnih vrućina i da prohoda do jeseni kako bi mogla sa bratom u vrtić! Mislim da će joj druženje s drugom djecom i nova iskustva biti najbolji oporavak.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i mi planiramo ovo ljeto na more,velika avantura baš re veselim.
    cure pužu ko lude,laura se diže i stoji sama pridržavajući se za nešto a lorna malo malo pa sjedne da se odmori.jedino nam je noć još burna pa smo izmoreni(jedu 2 puta i bude se često),al izdržat ćemo mi to.
    nama su abc kolica mala pa sad vozimo cure u razdvojenim chicovim,tako da sama ne mogu u šetnju s njima.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

e da puno vas sve pozdravljm i čitm kad mogu a javljat se baš i ne stignem pa vam šaljem pusice svima zajedno

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

da se malo javim i pojadam
    Cure moje padam s nogu;Jan puže i puna ga kuća,počeo se i dizati na noge (to nebi smio po našem fizijatru),lupa glavom gdje stigne i nigdje ga više nesmijem ostaviti ni minute.Katja se počela okretati na trbuh i polupuzati u rikverc,i stalno vrišti jer se svako toliko zaglavi negdje
    krenuli su i tulumi pred spavanje;Jan kleči u svom kindaću i "priča",a Katja se okrene potrbuške u svom kindaću i smiju se
    njima je to super tulum,i preslatki su,al od spavanja gotovo ništa.
    Navečer kad ih spremim u krevet moram se dobro prisiliti da obavim osnovnu higijenu i dovučem se do kreveta.
    puse svima

dupla duplica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

drž se Mija! kreće teški period, ali sve ti to možeš....
    moji se penju na radijatore i prozore

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj dupla duplica prvotno napisa
    moji se penju na radijatore i prozore
    i to me čeka znači onda je ovo što sad rade super

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Po vašim pričama i zgodama/nezgodama, penjanjima i sličnom, moji klinci su u bebačkoj dobi bili super ultra mirna djeca, dok su sad pravi mafijaši .

Dršte se curke, uživajte i u tim sitnim nepodopštinama, klinci rastu ko gljive poslije kiše .

Apdejt - poslije Uskrsa idemo obaviti potrebne pretrage i curka mi najvjerojatnije krajem 3. ili početkom 4. mjeseca ide na 4. operaciju. Pliz počnite vibrati, jadna sam da jadnija ne mogu biti, a cura se tak hrabro drži...

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mamasch sve će dobro proći
    ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Drage mamice, evo da vam se 9i ja javim nakon dugo vremena. Moji će dečki uskoro napuniti svojih 6 mjeseci života, zdravi su i dobro napreduju. Ivan redovito kontrolira mozak zbog hipoksije i izljev je bio velik, ali,posljedica gotovo i nema. Moramo raditi vježbice i redovito ići fizijatru i sve će biti ok. Srce mu je nakon operacije dobro. Petar je potpuno zdrav. Veliki su;Petar 62 i 6400, Ivan 61 i 6000. Još ne puzaju,još je rano, ali pokušavaju sjediti. Guču, smiju se, vesele su bebe.
    Eto, toliko od mene, za sada.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam nova ovdje ali čitala sam te. Hvala Bogu da je Ivan dobro. Vidi se da lijepo napreduje... :D

Lijepo je čuti lijepe vijesti.
    Bravo za dečke :D

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Bravo klinci :D :D

Lijepo je čuti dobre vijesti :D

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Marice pa to su već pravi mali frajeri :D

dupla duplica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

marice, .
    mamasch, drži se, ¸~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    i uči od Stele kako se hrabro nose križevi (tu se ja pravim pametna, ali i moji klinci su hrabriji od mene isto).

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hvala DD .
    Zamisli, Sven i Stela će dobiti za rođendan, 29.03., od bake i prabake bicikle, no Stela će ga stići voziti tek par tjedana i onda na operaciju i 6 tjedana nogu u gipsu. :shock: :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pozdrav svima, mi smo stvarno svi super, zravi, uhranjeni i jaaaako aktivni. Trenutno nam je tata na neplaćenom godišnjem ovaj mjesec s klincima doma a ja sam umornije nego kad ih vodim na čuvanje.
    Malo uživamo u obiteljskom ozračju jer od sljedećeg mjeseca odlazi raditi u Istru na duuugo,duugo,a ja ću opet sama da se borim sa malim ljudima.
    Uglavnom dobro podnosim njihove razvojne faze samo me križa i koljena rasturaju. Navečer kad uhvatim malo vremena za sebe prvo se namažem kremama protiv bolova pa tek onda otpuzim do kreveta. Prije mi je bilo napornije ali fizički lakše, previše jedu, možda da ih stavim na dijetu?!
    Odgajajući blizance shvatila sam da taman kad savladamo i urazumimo određene oblike ponašanja i njihovo značenje nadođu novi nepoznati znakovi i neartikulirani načini komunikacije i provođenja vlastite volje a to znači nove borbe i naoružanja strpljenjem.
    Mamasch draga pusa tebi i tvojoj zlatnoj curki vi ste najveći heroji.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mamasch, vibramo za Stelu malu hrabricu. Nadam se da će sve bezbolno proći, ali taj gips tako dugo. No najvažnije da sve dobro prođe pa će curka voziti svoj bicikl. ~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~
    twins mama, pa i ti si u fazi puzanja! Sorry, šalim se ja malo. Moje cure su sad nedavno propuzale pa i ja snjima po stanu radim krugove. Koljena su mi skroz crvena. Šta ti to znači da su dobro uhranjeni?

marica, baš te lijepo čuti! Pa dečki su stvarno dobro narasli!

MIJA 32, ma i kod mene je slično. Cure su mi postale jako živahne. Obadvije pužu, Nika se počela dizati, stalno se udare pa plač. Naveće ih brzo uspavamo, ali se bude jedno 5-6 puta ponoći. Nekad se osjećam tako iscrpljeno, a nekad mi se čini kako vrijeme prebrzo prolazi.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala cure!
    Ma,dok sam bila trudna stalno sam visila na forumu...sad gledam teme, pa nemam šta pametno napisati. Pročitam sve, u toku sam, pratim vas, al, eto kad vi već sve to to bi ja možda napisala ve znate.
    Uglavnom, muku mučimo oko zubića, pripremamo se za krštenje, krenuli smo van (do sada smo bili u karanteni zbog Ivana, nit smo mi smjeli među ljude, niti su ljudi smjelik nama).

Girica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mamasch,
    za Stelu ~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ !

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

mamasch , drzimo fige za Stelu i da to sto prije bude iza vas....

moje cure su nedavno proslavile 1. rodendan imaju malo preko 10 kg i lelujaju na nogicama - jedna sigurnije druga manje ali nema mirovanja više, srećom malo su prestale boleštine bilo ih je baš stislo od 11. mjeseca do kraja 2,

idu ljepši i topliji dani

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

e da i htjela sam reći da smo za Uskrs pošli svi 5 na more u Dubrovnik i za sve one koji se spremaju na ljeto - stvarno je logistički frks a stvari sam ponijela puno previše - sve je ispalo dobro osim groznog vremena ali glavno da se niko nije razbolio iako iskreno nisam sigurna koliko putovanja u ovako maloj dobi nešto njima pozitivno djeluje ili im samo smrdamo njihov red - nisam sigurna

Stranica 3 od 6 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •