-
Bok curke,
Mari pitas kako mi je na poslu i doma? Dan mi završi prije nego što je uopće započeo. Najgore od svega je to što radim dvokratno i to svaki dan u tjednu osim jednoga koji mi je slobodan. Doma sam svega 3 do 4 sata. Čak niti ne mogu reći da sam sa djecom, jer tada MM pričuva njih da ja mogu na brzinu pospremiti, oprati veš i suđe. Vrijeme koje provedem sa djecom je, stvarno, vrlo, vrlo kratko. Nekako smo se organizirali za sve drugo. S obzirom da i MM ima obveze dvokratne, imamo tetu čuvalicu koja nam je stvarno super, za večernju smjenu.
Razmišljam o promjeni posla. Da makar odradim jednu smjenu pa da poslije budem doma.
Pospremala bih najradije kad klinci spavaju, ali što kada se bude pa ih treba ići smirivati i uspavljivati. Ja mogu početi peglati i onda nakon pola sata drž, ne daj, buđenje, bi spavali - ne bi spavali ...
Jedina pozitivna stvar u svemu je da kada sam počela raditi sam odlučila i smršaviti. Kao ono, sad sam rodila svu djecu pa bih se konačno sredila. Uza sve moje obaveze uopće mi nije bilo problem smanjiti prehranu tako da sam sada lakša za oko 7 kg.
Malci su mi fakat super. Jako se svi vole. Sada su se počeli igrati svi zajedno. Ponekad me Karlo pita kada će Nina i Dario početi pričati no i to je po malo krenulo. Blizići u svemu kopiraju starijeg brata, a on beskrajno voli skakati u svim oblicima (na krevetu, sa kauča na pod, na podu itd.) tako da to i oni onda ponavljaju. Oprez 24h na dan. Samo da se ništa ne desi
.
Uza sve to smo i kupili kuću i moramo iseliti iz stana ubrzo. Sve me stišće frka kako će se to odigrati. Stan bi nam bio mali pa smo morali razmišljati o budućnosti.
Pozdrav svima.