Čitam vaše postove evo nakon godinu dana i sram me kako se dugo nisam javila ali evo me sada. Vidim da je kod vas tu jako ugodno i puno korisnih savjeta.
Dakle, odakle da krenem, Klara i Karmen za 10-tak dana slave prvi rođendan. Dobro su, hvala Bogu, sve je u redu. Karmen puže 100 na sat, Klara se još uvijek ljulja četveronoške i puže unatrag, još nije krenila naprid. Dignu se na koljena, ne i na noge. Intenzivno smo išli na vježbe (u bolnici 1 tjedno a privatno još 2 puta tjedno), to nas je iscrpilo fizički i financijski ali evo riješili se vježbi privatno jer su nam rekli da nema potrebe više. Karmen je uvijek bila super a Klara je imala sumnju na hemihipertrofiju ali hvala Bogu nije se dokazala, tako da smo super. Cure dobro papaju, dobre su iako je Karmen puno živahnija pa često "terorizira" seku, krade joj igračke i obvezno dudu iz usta. Može pored sebe imat 100 igračaka ali hoće samo onu koju ima Klara, mala mišica se ne buni, samo gleda i ponekad mi ju bude žao. Dokad misli tako, ne znam jeli joj se ne zna oduprijeti ili ne želi. Iskusne kažite jeli to samo faza ili će tako biti cijeli život???

Eto, ukratko to je o nama, sve vas pozdravljamo i nadam se da ćemo se više družiti. Inače, ja sam morala počet radit (iz financijskih razloga), pa barem mogu kroz jutro na internet.

Pusa svima!!