Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: dojenje i zagađenost?????????????

lugo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno dojenje i zagađenost?????????????

Jučer prije podne je bila nekakva znanstvena emisija na HRT1.
    Mislim da se radilo o zemlji, onečišćenjima i sl.
    Uspjela sam uloviti samo dio.
    Ali i to je bilo dovoljno da me šokira jedna jedina postavka nekog kakti velikog znanstvenika.(nisam uspjela uloviti njegovo ime)
    Uspoređivao je kitove (kao sisavce) i mame dojilje.
    Uglavnom, rekao je da je majčino mlijeko nečisto i da se nalazi u boci da ne bi moglo prijeći ni jednu granicu koliko je onečišćeno. Taj zaključak je slijedio iz toga što je rekao da sve nečistoće koje je žena unijela u organizam tijekom određenog vremena prenosi na dijete.
    I na dalje je rekao kao da kitovi nemaju izbor kako bi koristili umjetno mlijeko ali da ljudi imaju.

Zgrozila me ta njegova postavka i pitam se na kojem je studiju on studirao, doktorirao ili šta već???????????
    Čime je njega hranila njegova mama?????????

Eto da ne duljim više, ali toliko sam ljuta od jučer zbog toga da sam to morala podijeliti sa vama.

svima pozdrav

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Re: dojenje i zagađenost?????????????

Citiraj lugo prvotno napisa
    Uglavnom, rekao je da je majčino mlijeko nečisto i da se nalazi u boci da ne bi moglo prijeći ni jednu granicu koliko je onečišćeno.
    ... a formula je, kao, savršeno čista . Da, upravo zbog te "čistoće" je i nedavna afera s DM-om. Prestrašno!!! Sad, kao, ispada da u mlijeko ulaze nečistoće koje smo kao klinci "pojeli" sa zmazanih ruku, jel??? I taj gospodin je liječnik????? :shock:

Hajmo se sjetiti riječi "normalnih" doktora kad je u pitanju neki lijek i dojenje. Postoji određeni vremenski interval u kojem se lijek izluči pa, čak i ako je njegovo uzimanje kontraindicirano za dojenje, nastavak dojenja je moguć. Zamislite da je istina ovo što je dotični rekao!! Pa to bi značilo da u našem organizmu samo plovi olovo, kadmij, dioksini, antibiotici, analgetici... Koja izjava!!! Apsolutno prestrašno!!!

Btw, "obožavam" znanstveno-popularne emisije i one koji, skriveni iza liječničke profesije, privlače pažnju na sebe-znanstveno neutemeljeno.

lugo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ne znam dali je liječnik ali dr. je imao ispred imena.
    dr. nečega je a ko zna čega?????

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nebitno je u ovoj priči dr čega je dotični, bitno je očito samo tko ga plaća

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: dojenje i zagađenost?????????????

Citiraj lugo prvotno napisa
    Jučer prije podne je bila nekakva znanstvena emisija na HRT1.
    treba ih se napasti
    to nije neka šovbiz emisija , to bi ljudi mogli obiljno shvatiti

a dr. je prodana duša
    treba mu servirati podatak o 1,5mil. smrti beba zbog širenja adaptiranog
    pa da vidimo ko je zagađen
    zagadim li ga ja nogom u d...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor