Zanima me koliko vremena treba da nestane nakon poroda?
Kakva su vaša iskustva?
Zanima me koliko vremena treba da nestane nakon poroda?
Kakva su vaša iskustva?
Meni još nije nestala a prošlo je 8,5 mj. od poroda.
crta koja ide okomito po sredini trbuha tamnije boje od ostale kože nastala zbog hormona.
ja se ne sjećam da sam imala nešto takvo... :/
Meni su obje otišle poslije onih 6 tjedana babinja
ja sam je imala dugo....6,7mjeseci. Imao ju je i Doki, neznam koliko dugo. moja je bila veelika
Ja imam još, 16mjeseci nakon poroda. Sve je manje vidljiva, ali tu je. Da nema to veze sa dojenjem i hormonima laktacije?
Pojavila se zadnju nedelju pred porod, nestala negdje nakon 5 mjeseci
nestala je tek nedavno, negdje 10 mjeseci nakon poroda
Ja je još imam, 18 mjeseci od poroda![]()
jos uvijek je tu, malo bljedja, rodila sam prije 13 mjeseci.
No, hvala Bogu, već sam se zabrinula da je samo meni ostala tak dugo. Da, još ju imam. I tak se drži ko da bu tu do druge bebe koju još ne planiram.
a meni baš čudna ta linija!
u prvoj mi se trudnoći pojavila s povećanjem trbuha i po porodu nestala.
sada se pojavila nakon poroda i još je tu, već 7 mj.
baš je nešto nestašna!
jos je tu ali sve je bleđa i bljeđa,11.mj od poroda
ne sjecam se,misec-dva, ali je u drugoj trudnoci nisam imala![]()
Nema nam Yune, nadam se da je dobro i da se igra sa svojim![]()
sad ste me "utješile", ja sam mislila da to nestaje 6 tjedana nakon poroda, a ono neke je imaju i 18 mjeseci. Krasno
Jel i pupak veličine kratera isto toliko ostaje?
Ne ostane baš takav,no meni nije ko što je nekad bio.Malo je krupniji.
uh, lijepo li je biti žena.... Sad još moram počet i ići u teretanu da se vratim u prvobitno stanje. A MRZIM vježbati....
Na gornjem OT sam htjela reći da se već igra sa svojim![]()
Ja nisam ni imala linea negru, a pupak se razvukao do nevjerovatnih granica. Sad se je vratio u relativnu normalu, ali je svemu trebalo vremena.
3 mj od poroda jos je imam ali pomalo blijedi (u trudnoci je nisam primijetila) a pupak mi je uzasan, uopce ne mogu zamisliti da ce opet biti kao prije, a imala sam super trbuh i pupak![]()
i ja isto, kmee
i ja. i ja... tjesim se da cu u teretanu ove zime ...
ja ju jos imam, 4 mjeseca nakon poroda. U prvoj trudnoci je opce nisam imala
same heremalena beba prvotno napisa
![]()
imam je još, dosta je debela, ali nešto blijeđa. sad će biti 8 mjeseci kak sam rodila. začuđuje me najviše da je ima i beba :? tanju i svjetliju od moje, ali ipak je još tu. pedijatrica je rekla pred koji mjesec da je to sve OK, kao događa se. u prvoj trudnoći je uopće nisam imala.
pupak se poooooolaaaaaaaako vraća u normalu, kak se smanjuje količina sala na trbuhu, tak je i on sve plići![]()
4 mjeseca od poroda i jos je tu.. i ona i trbuh.. smrc..
Ja sam čudo.
Kod mene se nije pojavila ni u prvoj trudnoći ni sada.
I to je valjda normalno. Jel?! :/
sve je normalno..moja mama samnom dobila sa bratom nije.....ja je dobila...sad se još malo vidi (4,5 mjeseca od poroda).....
Imam, i vidi se, ima i Tia. Pet i pol mjeseci nakon diobe.
Srećom sam uspjela očistit svoj pupak jer je bio fuj. Sav smeđi od viška kože. :/
i moj je bio smeđi....ja mislila samo ja to imala....al sam ga natopila hidrogenom (kojim sam Mihaelu ćistila pupak i onda štapićem za uho sve počistila)...al ja sam uz lineu imala i krug oko pupka iste boje kao i linea i onda se to nekako pretvorilo u neke ružne točkice kad se pupak vratio....
sad mi je lakše, ja sam mislila da to odmah nestane![]()
9 mjeseci i jos je tu 8)
doduse,blijedja neg ranije.
dosta brzo nakon poroda..
ja sam inace bljedolika(kak bi se reklo,plemicke puti),pa je i moja linea "negra" bila bljedolika..bila je nekak zuta,grozno je izgledala.
meni je moja linea bas fora. tek se sad pojavila i slabije se vidi ali ja sam si nekak bas htjela![]()
I meni je bila fora i jedva sam čekala da se pojavi, a sad jedva čekam da nestane![]()
ja sam ju nakon drugog poroda imala dosta dugo.pa sam ju fino natopila dječjim uljem(više se ne sjećam od kuda mi ideja),uzela štapiće za uši,trljala - i nestala je!
ja je nisam dobila a meni to mrak izgleda