Kao što je Šnapi napisala, meni je vrlo često dok je Petra bila mala znao biti upaljen TV čisto iz razloga što sam trebala društvo i glasove! Vjerojatno iz toga razloga ona nikada nije bila zainteresirana za TV (totalno ga ignorira ko da ne postoji - reagira samo na glazbu i to tako da počne odmah plesati), jer joj je pod ajmo reć "normalno" da je on tu i da je upaljen!
Pošto je ona iznimno živo dijete, koje nema sekunde mira, čak sam prije 2 tjedna pokušala joj puštati namjerno baby einsteina (tako što bih ju posjela sebi u krilo i pokazivala joj životinje) kako bi ju dobila da odsjedi na miru 5 minuta, no ona uopće ne želi gledati u TV - na kraju sam odustala, ona TV uopće ne doživljava i stvarno sam sretna zbog toga!
S druge strane MM je totalni freak po pitanju TV, i on jednostavno ne može ne gledati u njega ukoliko je uključen! A to sve proizlazi iz činjenica kako mu je isti bio uskraćivan dok je bio mlađi (kao neprimjeren i štetan), čak ga on par godina nije imao jer je uvidio da s njim ne može živjeti! To je do te mjere ludo, da kad dodjemo kod nekoga u goste ili netko kod nas, TV se mora ugasiti!?!!?!
Stoga mislim da je svaka krajnost loša, od potpunog isključivanja TV do toga da je konstantno upaljen!