-
..evo opet nas....dojila sinoc-dojila jutros i mlika mi se cini da opet nesto ima....valjda je malo i krenilo....sinoc sam joj opet dala posli dojenja ad ali samo 150ml i bilo joj je dosta. jucer sam stalno bila kraj nje i dojila svaka 3h i nadam se da ce to ic sve skupa na bolje....a i rekla sam sam a sebi da se ne triba zivcirat i ako ne bude sve ok....pa sam valjda bila i smirenija pa mi je i radi toga mliko opet pocelo vise dolazit.....
jos bi nesto rekla.....kako mi je mala isla 1,5 misecno a samo na mom mliku, zanima me kako mi moja pedijatrca (a to znaci ne bilo ko?!) i moja patronazna sestra (koja zivi u mojoj ulici!?) kako mi mogu rec od pocetka da mi beba previse debela i da previse napreduje iako sam ja rekla da je samo dojim!!!! ona se rodila sa 3900 i misecno....sad ima 9 kg! i skoro 6miseci!
mislim....ako je dojenje tako sad vec istrazeno da je najbolje za bebu i ako se zna da dite na materinom mliku ne moze bit debelo, odakle njima pravo da mladim mamama koje doje, vec u startu govore kako tribaju prorijedit dojenje i uvodit neki sokic ili caj tako da se dite zasiti od toga....i kako mi moze rec da ce mi malu stavit na dijetu ako ovako nastavim???
mislim da to nije u redu.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma