-
evo novosti..........ne boli me vise bradavica....no, sinoc i jucer mi se dogodila cudna stvar.....dojila u 15h normalno....u 18 kad sam isla opet ponudit dojenje...moja mala djevojcica je odbila cicu odlucno i uz plac...mislila sam nije gladna...ok....no u 21h kad je vec bilo krajnje vrime za obrok...opet ponudim ciku...i ona opet u plac i odlucno okretanje glave od cike i nece pa nece....ja tuzna i zalosna napravim ad i ona smaze slasno i brzo....kako nije dojila zadnja 2 obroka...mene ujutro u 4h probudi bol u dojkama....tvrde i pune mlika....mislim...eksplodirat ce....ne mogu spavat od boli, a ona spava....cekam je do 6h i onda se odem malo izdojit....cisto da mi popusti pritisak...Petra se budi u 7h i ja sritna..nudim joj opet ciku a ona opet u plac....okrece glavu i nece!!!!!!!!!!
i sta cu...smirivam je i nagovaram ( !dite od 6 miseci-nagovaram? ) , stvarno je nagovaram i malo po malo joj priblizavam bradavicu i ona pocne sisat.....hvala Bogu....izvuce svo mliko....
ja cila sritna....nadam se i ona....ali se pitam....odakle joj ideja za odbijanje cike? i sinoc i jutros? ima li tko slicna iskustva?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma