-
Ne razumijem, kako mislis ne bi trebalo?
Ja samo govorim da policija treba napokon poceti provoditi zakon i naplacivati kazne za voznju djece bez AS, ito svaki dan, svugdje- od vrtica, ducana, autoceste.
I da djecu treba vozit u AS bez iznimke.
-
O, Bože
Jadni ti roditelji koji će teret na duši nositi cijelog života
Moja je mama upravo zbog ovog slučaja promijenila mišljenje o AS, do sad nas je smatrala bolesnicima (primjetila sam, makar nije nikad to naglas rekla, uvijek je poštivala naša pravila, ali vidim da joj nije baš bilo jasno). Čak je i pao komentar (od mog tate) kad smo išli na pregled AS:''Pa, što vama trebaju institucije za to?!''. I, kolikogod mi objašnjavali, nisu vjerovali, dok nisu vidjeli ovo!!!
A ne mogu kriviti roditelje, o njima ništa ne znam - možda su jednostavno neobrazovani. Sjetim se muža i sebe prvih mjesec dana (Bože, koje smo budale bili) - mene je cura u rodilištu koja već ima jedno dijete uvjerila da AS nije dobra za novorođenče, pa smo mi našeg Bumbišu isto ovako u nosiljci vozali (srećom, ne puno, ali Bogu hvala što je čuvao nas lude i to malo dijete) dok na dr. Tiefenbach (valjda sam dobro napisala), svaka mu čast, nije objasnio da su to notorne gluposti. Otad je i po dvorištu u AS!!!!! I boli nas cipela što tko kaže o nama, evo, moji susjedi sve tri cure (12, 6, 2) voze k'o vreće krumpira i samo nam se podsmjehuju:''A to ste na Internetu pročitali?!'' Ne dao im Bog nekog zla!
Puno mi je gore kad ljudima objasniš u čemu je stvar s AS, a oni odmahnu rukom i svjesno se odluče na ovakav nemar! Srela sam puno takvih, ali srela sam i puno ovakvih 'tukaca' poput sebe i muža koji su zinuli kad smo im objasnili neke stvari i otad više dijete nikad nisu vozili u autu bez AS.
A šta ćeš kad uvijek ima ljudi koji misle da su pametniji od svih :/
-
evo opet crne kronike http://danas.net.hr/crna-kronika/pag...7/0462006.html
''U Radićevoj ulici u Kutini u prometnoj nesreći ozlijeđeno je dvoje djece. Nesreću je u subotu oko 18 sati izazvao 22-godišnji vozač automobila koji je pri izlasku iz zavoja, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom.
Potom je sletio s ceste u odvodni kanal i udario u most, javljaju iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.
U automobilu je bilo dvoje djece, 11-godišnji dječak i trogodišnja djevojčica. Dječak je zadobio lakše ozljede, a djevojčica, koja nije bila u dječjoj sjedalici, zadobila je teške ozljede opasne po život.
Vozač je kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće.''
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma