Nikako to ne shvacam... Ako si vozac, pa da imas vozacku svega 3 mjeseca moras znati da u prometu nisi samo ti, da jos najmanje pazis na sebe, drugi vozaci su ti na koje se obraca najvise pozornosti. Ma i ne samo vozaci, nek istrci pas ili macka na cestu, naglo zakocis i ode dijete...
Ja sebe smatram dobrim vozacem, pazim na ogranicenja, nikad se ne glupiram pa makar cesta bila prazna a ja sama u autu, pratim situaciju na cesti maximalno pa eto, izleti tip iz sporedne sa terencem i zdrobi mi auto potpuno. Cudo da sam ostala u komadu. Sreca pa je Sven bio u vrticu, rekla sam tom tipu da mi je dijete bilo u autu da bi mu oci iskopala. Jer u tom trenu sudara samo mi je Sven prosao kroz glavu, iako i da je bio u autu bio bi u AS ali ipak bi mu, ako nista drugo, strah ostao. I kazem, to je bilo 300 metara od kuce, 100 metara od njegove kuce...I vrlo blizu vrtica...
Moj svekar je izlazio iz naseg dvorista a susjed preko puta iz svog i sudarili su se, oboje su na rikverc izlazili. Ok, to nije bilo jako ali zelim reci da nikad, cak ni za par metara nisi siguran da se nesto nece dogoditi, koliko god polako i oprezno vozio. Ali ljudi kao da ne cuju, kao da se prave blesavi. I znam da se nema novaca i da je puno dati 2000 kn odjednom za sjedalicu ali to je nesto sto se mora planirati jos u trudnoci. Eto mi smo godinu i pol stedili sitnise taman da kupimo Svenu ovu II grupe. Sad opet stedimo, iako sam ja svega 5 mj trudna, kad dode beba da joj kupimo novu AS. Ne trebaju mi ni kolica ni marama ni sling ako si necu moc kupit. Al AS...tu nema kompromisa...