ne moraš ti nikuda ići. samo mu RECI da si otišla... a ako ju uvali susjedu - imaš svjedoka za czssdanielica prvotno napisa
kad digneš fajer...
ne moraš ti nikuda ići. samo mu RECI da si otišla... a ako ju uvali susjedu - imaš svjedoka za czssdanielica prvotno napisa
kad digneš fajer...
![]()
![]()
, dobra ideja
zizi ,
bravo, svaka čast!
Samo tako i čuvaj bebu!![]()
citam vas i palo mi na pamet nesto sto sam nedavno izvela![]()
Intro;vec smo 6 godina rastavljeni, nije bilo lijepo ni tijekom brakorazvodne, nije ni sad(mada je sada agresija samo verbalnog karaktera)
Uvijek mi se osvecivao preko djece i u tome je i dan danas dosljedan, no cure su sad vec zrelije i nije ih lako izmanipulirati.![]()
Dakle, upravo zbog losih odnosa inzistirala sam na komunikaciji sms-ima.
Izmedu ostaloga, postoji obrazac ponasanja u kojem, kada se nesto dogodi vezano uz sudske postupke( u kojima je uvijek on okrivljenik )
on prestaje samnom dogovarati ista vezano uz susrete sa starijom kcerkom.
Dakle...
Njegov vikend i on ju regularno treba vratiti u 18 sati.U 17 sati zvono na vratima i eto moje brinete sa objasnjenjem da je tata negdje morao ici i da ju je samo iskrcao pred zgradom. :?
Obicaj je da ju ja predajem njemu pred zgradom i dolazim po nju kada ju on vraca.
Momentalno pop.... i odlucim odreagirati, jer sam vec dosta slicnih situacija propustila, kako njoj ne bi bilo tesko.
U 18.10. pisem mu sms u kojem ga pitam gdje su i zasto kasne?
Ne prode dugo i sad zove??!!I on meni da ju je iskrcao pred kucom, da mora da je tu negdje...Ja: Kad si ju iskrcao??On: Oko pet.
I onda krecem;&%%$#&%/(/&)(&/&&%%$, kako mozes dijete ostaviti, a ne dogovoriti se samnom?!!Moras provjeriti da li sam doma!!A sad nisam bila moronu!!
Uglavnom, on ju je zvao na mobitel,koji sam ja iskljucila, i nakon pola sata ga opet ukljucila, da mu ona moze ispricati kako je cekala pred vratima, pa malo setala.
Ja sam bila ljuta,a ona vesela kako smo ga "naucile pameti"![]()
Htjedoh reci, kako ponekad nemam drugog nacina sa "takvim" ocem, nego
primjeniti najbezobraznije metode i biti "bitch"(ovo samo vama priznajem)
ispricavam se , ako sam zabrijala sa postom i molila bih moderatorice da ga premjeste ukoliko vide potrebe.
ja sam jos "friska" u tome kako biti "bitch" ali od vas cure se svasta moze nauciti![]()
Hvala, MikiMama.
Jučer me iznenadio sa par brzopoteznih izjava i pitanja.
Mislim da sam se dobro snašla. Jako mi je drago što želi razgovarati.
(Sa mnom -Tati uvijek kaže da nije tužan i da je sve OK, iako je jednom plakao pola minute prije razgovora s njim.)
Draga Zizi htjela sam ti samo reći da po zakonu muž ne smije tražiti rastavu braka kad je žena trudna i nakon što rodi do godinu dana starosti djeteta,ali zato žena može.No ta zakonska odredba svejedno ne može natjerati njega da živi s tobom ako to ne želi.