bravo bravo :D![]()
Halo Pinocchio!
Malo ću privatizirati forum i srdačno te pozdraviti te poslati pusu svojoj maloj susjedi iz bolnice, Nevi.
Prelijepa priča i divim se tvojoj energiji (kad si stigla sve pretočiti na "papir"?) Još jedna priča o VBAC iz Vž slijedi, no čekam da mi se još malo slegnu dojmovi.
diavo, nisam spavala u vž pa sam pisala...trebaš samo vidjeti moj telefonski račun![]()
jedva čekam tvoju priču![]()
još jednom pročitah!![]()
i jako mi je drago da sam te danas upoznala![]()
bubimira, i meni je drago da sam upoznala tebe i tvoju obitelj.
neee, to su bile maja i ivaricaBrunda prvotno napisa
![]()
žao mi je da nisam došla do tebe, ali već smo se polako pakirale kad si došla...bit će prilike.
Prekrasna priča! Čestitam! :D
pinocchio, čestitam od srca, malo kasnim, eto tek sad na prvi mjesec saznah. predivna priča. bravo za vas.
puno pusa od nikine mame (s glazbene igraonice)![]()
ajme, sad vidim pricu!!
odmah si me dotukla sa slikama.....cmoljim......moram se sabrat prije nego se bacim na citanje. i pripremiti maramice!
ja bi onu sliku za TD2007![]()
bok nika i hvala ti na čestitkama![]()
eto, mjesec dana je iza nas i još ne prođe dan da ne pomislim na to prelijepo varaždinsko iskustvo.
leonisa, be my guest![]()
Suze mi cure kao lude. Sad to želim još i više! Ali ovdje u Osijeku....???
pa u osijeku ima stolčić, zar ne?roby prvotno napisa
Pedivna priča sa najboljim mogućim scenarijem kojeg i sama priželjkujem...
Prelijepa bebica, i velika i mala![]()
za cijelu happy family
Još jednom- veeelikii
za sve!
bravo cure!
prekrasno je čitati tako ohrabrujuću priču !!!!!!!
drago mi je da si i ti iskusila toliko očekivani vbac
![]()
Što reći osim ..prelijepo iskustvo![]()
Prekrasna je ova prica, a slikice govore jos i vise. Sretna sam da sve vise ovakvih prica stize iz Varazdina jer imam jos manje od 3 mj. do poroda i ovakve price doista pomazu oko izbora mjesta za porod. Curama, mami i naravno tati (jer se nas buni sto se casopisi i sl. uvijek zovu MAME i bebe, a nigdje ne spominju tate) zelim jos puno veselih zajednickih trenutaka koji su zapoceli u ovako lijepoj atmosferi.
EvaMONA, hvala na lijepim željama.
Ti ideš u Varaždin ili sam krivo shvatila?
Mislim da je krajnje vrijeme da to odlucim jer sam intenzivno razmisljala o Rijeci, ali termin je u 12. mj. pa se malo bojim vremena na putu. Varazdin je ipak blize, a i tvoja i Lutonjicina prica ohrabruju. Moja gin. navija za Rijeku zbog neonatoloskog odijela pa bi mi puno pomogla ako znas kakav je on u Varazdinu. Gin. kaze ok je Varazdin za porod, ali ako bebi bude nesto trebalo bolji je veci centar. Nisam tako odlucna kao vas dvije jer mi je ovo prva trudnoca, ali znam da zelim porod u stolcicu i da je beba samnom. Od Lutonjice sam dobila kontakt tel. za primalju Eriku pa vjerujem da ce mi razgovor s njom olaksati odluku.![]()
EvaMONA
pinocchio, nije me bilo tri mjeseca na forumu, ali zelim ti reci da mi je jako drago da si imala takav krasan porod. znala sam da ces uspijeti!tvoja zelja je bila tako jaka da si morala uspijeti!
puhovi, hvala tii moram ti reći da si mi bacila bubu u uho kad smo onomad razgovarale na štandu o porodu kod kuće. ne znam, možda drugi put
![]()
btw. puhovi su nam rasturili pola vikendice pa te se često sjetim![]()
Pinocchio, nakon divnog priloga na rtl-u, morala sam potražiti tvoju priču!
Predivno!
i nikada ti ne bi dala "te" godine![]()
Prekrasno, prekrasno!!!A tek slikice!
![]()
![]()
Meni evo ode čep i počeli trudovi . čekam porod u Vž. Sanjam da će biti ko tvoj!!!!!
priča je prava inspiracija za nas koji težimo VBAC-u, svaka čast![]()
meni nije jasno zasto posjete nisu dopustene...u Italiji bez problema....u vrijeme posjeta je bilo jako veselo i uvijek opuna soba i bebe sa nama u sobipinocchio prvotno napisa
slike su prekrasne......svaka cast na svemu....zvuci ko iz filma....