Nakon tri tjedna odsutnosti s foruma, evo i nas. Jako ste nam svi falili, a ako vas zanima kako nam je bilo, virnite ovdje.
Nakon tri tjedna odsutnosti s foruma, evo i nas. Jako ste nam svi falili, a ako vas zanima kako nam je bilo, virnite ovdje.
Ajmeeeee, pa ja još nisam vidjela ove slikice!! Idem brzo gledati, pa se javims komentarima!![]()
Predivna ste obitelj!![]()
Od rovinjskih mi je najdraža "vjetar u kosi", ja bih tu slala na Rodin natječaj za najljepše slike u Rodinim majicama, a krasna mi je i ona zadnja gdje je D. s njih dvije u moru.
Iz Verone su mi mrak "opet Arena" i "nepristojna mama". Jako ti lijepo stoji ta haljina!![]()
Ma, glavno da ste nam se vratili, selo je bilo pusto bez vas.![]()
Prekrasna ste obitelj !!
A curke su jaaako lijepe![]()
!
I ja sam se već pitala gdje ste??
![]()
Misliš da nisam?Luna Rocco prvotno napisa
![]()
Luna Rocco prvotno napisa
![]()
![]()
i još tisuću puta toliko.
izgledate jako ljepo
cure su preslatke![]()
budući da sam se tek priključila (iako već dugo pratim forum) i vidim da su vam djeca tu negdje s mojim, a i mi smo se upravo vratili s odmora,...pa evo da se javim, ako me primate..![]()
prekrasno![]()
bilo vam je super![]()
Da, jest, Lukas je rođen 21.12.2004. i sad mi je najljepše s njime, mogu s njime gdje hoću, i odlično je prilagodljiv. Samo je bio problem izvući ga iz mora...Nadamo se dogodine da dobije i seku
curama![]()
curke su ti pravi medenjaci! a ona fotka di su u haljinicama spremne za izlazak...hoću i ja curicu pa da ju tak rihtam
Preslatke cure i obitelj. Moj favorit je "Seko daj pusu"![]()
Ana moja, da znaš samo kako je neslavno prošao naš izlet u Pulu. Baš dok smo bili u Areni je počela padati kiša, prvo polako, a onda se spustila takva pljuščina da nam nikakav kišobran nije bio od pomoći. Nekako smo dojurili do prve pizzerije gdje smo se izuli, a curke se skinule do pasa i tak smo k'o četiri đipsija i napola goli, potamanili najbolju jumbo-pizzu u životu, a čim se kiša malo smirila zapalili smo natrag u Rovinj gdje je cijelo popodne bilo prekrasno sunčano.Ana :-) prvotno napisa
Auuu :/ ...nadam se da je bar pizza bila dobra.
Drugi put se obavezno javi![]()
Super su vam fotke, a tata je svjetski sa maramom i slatkicom - kaže MM...hoću i ja ovako :D
e ta je i meni najljepsa. mada je bilo tesko za odluciti se.ona fotka di su u haljinicama spremne za izlazak![]()
bome, tata je svjetski i da je kojim slucajem bez maramea tata je svjetski sa maramom![]()
stvarno ste prelijepi. bas si sretna![]()
nek si se ti nama vratila.
mama courage prvotno napisa
![]()
A da znaš kako tek kuha i peče kolače! 8)
Linda, uvijek se divim tvojim slikama, vama - zaista ste prekrasni...
A cure -- preslatke!
Super su fotke a cure premedene!![]()
A bome je i tata svjetski![]()
Cure su prepreslatke
Divne fotke lijepe obitelji![]()
predivno![]()
mlada cura pozira ko velika, preslatka je![]()